#KARDIOWAY: Αν περάσεις από το Μετρό Συντάγματος… θα δεις τα σινιάλα αγάπης!

Αν χρησιμοποιείς καθημερινά το Μετρό ετοιμάσου για την πιο αγαπησιάρικη έκπληξη! Αν όχι, αυτές τις μέρες πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κατέβεις μια βόλτα από το Μετρό του Συντάγματος και της Ακρόπολης. Γιατί η εικαστικός Aspasia έχει κάτι να σου πει…

#KARDIOWAY. Από 11/2/19 μέχρι 17/2/19 η ΑΓΑΠΗ πρωταγωνιστεί στην πιο αισιόδοξη έκθεση φωτογραφίας και μας αποδεικνύει ότι υπάρχει παντού γύρω μας. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Η Aspasia τα είχε. Αυτό το φωτεινό πλάσμα μπήκε στη ζωή μου το καλοκαίρι. Εικαστικός. Κορίτσι που αγαπάει την τέχνη, ζει μέσα από αυτήν και έχει το ταλέντο να τη βλέπει και να την αναγνωρίζει παντού. Έτσι σκέφτεται. Διαφορετικά από όλες τις υπόλοιπες. Κι έτσι κοιτάει. Αλλιώς. Με τα τεράστια, γαλαζωπά, παιδικά της μάτια.

Ήταν και από τα πρώτα πράγματα που συζητήσαμε. Τον τελευταίο καιρό βλέπει παντού καρδιές. Και τις φωτογραφίζει. Κι εσύ θα μπορούσες να τις είχες δει, κι εγώ θα μπορούσα. Αλλά δεν τις είδαμε τελικά, ίσως γιατί δεν κοιτούσαμε ή δεν βλέπαμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν λοιπόν αναζητάς κι εσύ την αγάπη, η Aspasia μπορεί να σου αποδείξει ότι υπάρχει παντού.

Κοίταξες το τυρί σου ή το έβαλες βιαστικά ανάμεσα στα ψωμάκια και το έλιωσες; Παρατήρησες ότι μερικά από τα πεσμένα φύλλα έχουν σχήμα καρδιάς ή απλά τα προσπέρασες; Μήπως ο πρωινός καφές σου κρύβει κάποιο μήνυμα αγάπης; Ρίχνεις έστω και μια μικρή ματιά στα ξεφουσκωμένα μπαλόνια που βρέθηκαν στο δρόμο σου; Τα σημάδια υπάρχουν παντού αρκεί να έχεις τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά.

Η Aspasia χρειάστηκε λιγότερο από ένα χρόνο για να παρατηρήσει ότι ακόμα και οι μπανάνες κρύβουν συναισθήματα, ακόμα και τα σκληρά καρύδια έχουν ευαισθησίες. Όλα είναι θέμα οπτικής. Στο έδαφος, μετά τη βροχή. Στο γλυκό του κουταλιού. Στα φύλλα που πέφτουν. Στην άγκυρα του ιστιοπλοϊκού. Αγάπη! Η αγάπη σου στέλνει τα σινιάλα της από παντού. Και αυτήν την εβδομάδα μπορείς να δεις συγκεντρωμένες τις αποδείξεις στο Μετρό. Για να σου φτιάξει η μέρα, για να ζυγοσταθμίσει το βλέμμα σου σωστά.

Άνοιξε τα μάτια σου και δες. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και σου στέλνει καρδούλες. Κοίτα και θα δεις. Κι αν δεις φωτογράφησέ τες κι εσύ. Και πόσταρε την αγάπη που φάνηκε στο διάβα σου. Το hashtag είναι #kardioway. Γιατί ο σωστός δρόμος είναι μόνο αυτός της καρδιάς. Ναι;

And More