Κι όμως, ένα μαγιό αρκεί να φέρει την ευτυχία… Και ένα τριήμερο στην Άνδρο!

Μια φορά κι έναν καιρό…
…ήταν ένα μαγιό. Πολύχρωμο, χαρούμενο, σέξι που τρύπωσε στη βαλίτσα μου και απαίτησε να το πάω στην Άνδρο. Διαφορετικά με απείλησε ότι θα με έπνιγε με τα κορδονάκια του. Ξύπνησα. Πετάχτηκα μέσα στον ύπνο μου φρικαρισμένη. Άργησα. Θα χάσω το καράβι για Άνδρο. Γαμώτο! You can find happiness in everything? Really Τζίνα; Πεινάω. Δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. Νυστάζω. Δεν πρόλαβα να πιω καφέ. Με πονάει το κεφάλι… Νιώθω κουρασμένη… Happiness in everything? Really Τζίνα; Οι ροδίτσες από τη βαλίτσα μου διαμαρτύρονται κι αναγκάζομαι να την κουβαλήσω. Θα τα πούμε όταν μείνουμε οι δυο μας, ξιπασμένη πριγκίπισσα που μάλλον έχεις ξεχάσει ότι υπάρχεις για να με υπηρετείς και απλά να μεταφέρεις τα ρούχα μου… Άντε… Σήκωσαν μύτη και οι αποσκευές! Η οποία φυσικά και δεν καταδέχεται να συνταξιδέψει με τις άλλες αποσκευές κάτω, παρά έχει την απαίτηση να καθίσει μαζί μου. Ευτυχώς έχει κυλιόμενες… Ουφ!

Σε δύο ωρίτσες έχουμε φτάσει στην Άνδρο. Και σε 45 λεπτάκια έχουμε φτάσει στον προορισμό μας. Το ιταλικό legwear & beachwear brand Calzedonia σε συνεργασία με την Hotel Brain διοργάνωσαν ένα τριήμερο summer fit event, οπότε και συμπεριφέρομαι αναλόγως στο μπουφέ του πρωινού. Τρώω light, απολαμβάνω το super healthy smoothie που μας σερβίρουν και παραγγέλνω καφέ.

Βρίσκομαι στο πουθενά. Στη φύση που δεν έχει αλλοιώσει ο πολιτισμός. Αντιθέτως, έχει ακολουθήσει τα καπρίτσια της. Ησυχία. “Ο χρόνος και η ησυχία είναι η πραγματική πολυτέλεια σήμερα” είπε ο Tom Ford, κι εδώ στο Aegea Blue Cycladic Resort (Hotel Brain) ζεις ακριβώς αυτό. Σαν να πάτησες το pause στη ζωή σου που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Είμαι μακριά. Κρυμμένη σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, στην παραλία Ζόργκος. Με φίλους. Bloggers και δημοσιογράφους. Χωρίς σήμα στο κινητό. Με μοναδική υποχρέωση να κάνω yoga στις 7 το απόγευμα, στο ηλιοβασίλεμα. Κι αν αυτό δεν λέγεται πολυτέλεια ζωής, τότε τι; Η ενέργεια του πουθενά σε αναγκάζει να χαμογελάσεις. Το αεράκι σου καθαρίζει την ενέργεια… Μαγεύεσαι…

Νυστάζω. Έχω χρόνο. Προλαβαίνω να κοιμηθώ λίγο, σκέφτομαι και το τοπίο δαιμονίζεται. Τι είπα; Ο αέρας είναι τόσο δυνατός που το αφρόγαλα από τον καφέ μου προσγειώνεται στην καρέκλα μου. Με το ζόρι μετακινούμαι… Είναι διασκεδαστικά υπέροχα! Καθαρίζω την αύρα μου από τα σκουπίδια της καθημερινότητας, του γκομενικού σουρεαλισμού και των επαγγελματικών απαιτήσεων. Φυσάει πολύ! Λες και η φύση αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας. Λες και αναγνώρισε τις παραφορτωμένες στρες αύρες μας και ανέβασε το volume για να μας “καθαρίσει” πριν μας αποδεχτεί στην καθαρότητά της. Οι καρέκλες αναποδογυρίζουν… Νιώθω υπέροχα. Η σκόνη του αρνητισμού απομακρύνθηκε από πάνω μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι.


Ξύπνησα στην ώρα μου για το
yoga session. Φόρεσα το Calzedonia outfit μου και κατέβηκα να συναντήσω τους υπόλοιπους. Ο αέρας έπεσε. Υποκλίθηκε στην ανάγκη μας για εισπνοές. Η Νίκη Χάγια θα μας καθοδηγήσει… Εισπνέουμε γαλήνη και εκπνέουμε το χάος. Εισπνέουμε θάλασσα, ουρανό και εκπνέουμε κίνηση στην Κηφισίας και dead lines. Εισπνέουμε οξυγόνο, αλμύρα, ηλιοβασίλεμα και εκπνέουμε αναπάντητα μηνύματα, ανασφάλειες, ερωτηματικά. Εισπνέουμε αυτοπεποίθηση, εκπνέουμε ανασφάλεια. Yes, you can find happiness! Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ποστάρουμε… #calzedonia #clz be#clz #befit #becool #behealthy #switconsummer

Ελευθερία! Μαγιό και island outfits… Pop χρώματα, boho σχέδια με κρόσσια, λευκά καφτάνια και glam prints έντυσαν τις εικόνες – σουβενίρ που αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαίρι… Και αν ζήλεψες, η Calzedonia Beachwear Collection Summer 2016 σε περιμένει στο κοντινότερο κατάστημα.

Νύχτωσε. Ήπιαμε κρασί και απολαύσαμε υπέροχο φαγητό. Η συλλογή αποτελεί έμπνευση. Τα μαγιό γίνονται light πιάτα με μεσογειακό ύφος, γεμάτα χρώμα. Ο σεφ, Νικόλας Λάιος, μας ξεναγεί στις γευστικές του διαδρομές. Μαγευόμαστε. Μεθάμε. Γελάμε… Ήρθαμε όλοι πιο κοντά. Δεθήκαμε… με κρασί, τυρόπιτα με παγωτό, απομόνωση και ησυχία. Εισπνέουμε γαλήνη και εκπνέουμε το χάος. Μέχρι χθες ήταν ακριβώς το αντίθετο. Εισέπνεα το χάος και εξέπνεα την προσωπική μου γαλήνη. Σήμερα όμως τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Αύριο θα πάμε στη Χώρα…

Στο πολυτελές μας van τραγουδάμε. Εκδρομή. Έχουμε αποκτήσει κοινούς κώδικες πια. Βολτάρουμε… Σκορπίζουμε… Φωτογραφιζόμαστε… Οι bloggers “ρίχνουν” το instagram. Απολαμβάνουμε την αρχοντιά και την ιδιαιτερότητα της Χώρας. Τον πολιτισμό, την τέχνη, την αισθητική και επιστρέφουμε στον Παράδεισο που μας φιλοξενεί. Και ξανασυναντιόμαστε κάτω από τη μπαγκέτα του γευστικού μαέστρου. Ο αέρας επαναστάτησε ξανά. Αλλά κι εμείς εξοικειωθήκαμε με τα χούγια του…

Εξοικειωθήκαμε κι ο ένας με τον άλλο. Ανοιχτήκαμε. Γελάσαμε τόσο δυνατά που διαταράξαμε την ησυχία των αστεριών. Και λίγο πριν ανηφορίσουμε για τα δωμάτιά μας, δώσαμε ραντεβού το πρωί για hiking στο φαράγγι εξερευνώντας τους ερημωμένους νερόμυλους των Φρουσαίων. “Στις 10 στην καρότσα…!!!” What?

Πέρασαν οι μέρες. Και διακτινίστηκα ξανά με την ξιπασμένη βαλιτσούλα στη Ραφήνα να αποχαιρετώ τους φίλους… Την Εφάρα (Έφη Αλεβίζου, δημοσιογράφος) -φίλη μου χρόνια. Συνόδευσε το τριήμερό μου με ευφυία και αγάπη. Τον Βασίλη Κουρουμιχάκη (δημοσιογράφο). New entry στην Calzedonia gang και ξεκάθαρη απόδειξη ότι η διαφορετικότητα κρύβει άπειρες ομοιότητες. Και πολύ γέλιο. Τη Χρυσιάνα που συναντιόμασταν στο wi fi, στα βραδινά ποτά και στα κοριτσίστικα μυστικά. Τον Γαβριήλ Νικολαϊδη, Marketing and Online PR – Hotel Brain, που δεν μας χάλασε χατήρι. Την μικρή Βάγια, καλλονή και δίμετρη, που φοβόταν τις σαύρες. Την Κορίνα και τη Φιλιώ, που μας ενώνουν οι μουσικές μας εμμονές. Την εσωστρεφή Ναντίνα, τον εξωστρεφή Πέτρο και φυσικά τον Νίκο Αναγνωστόπουλο που φωτογραφίζει τα πάντα από μια δική του οπτική γωνία γεμάτη εσωτερική αλήθεια.

Θα επιστρέψω με την Τζίνα (PR Manager Calzedonia) στην Αθήνα. Δεν την είδα πολύ σε αυτό το ταξίδι. Έτρεχε συνεχώς. Τη συναντούσα μόνο για το απαραίτητο γέλιο στην καληνύχτα μας, μιας και μοιραζόμαστε τη σουίτα. Τη σουίτα – σπίτι μας για το τριήμερο στο μαγικό Aegea Blue Cycladic Resort (κάνε κλικ στη σελίδα του στο Facebook) που δημιούργησε ο διεθνούς φήμης Γιατρός, Ακύλλας Αναγνωστίδης. Το “χωριό” με τις πολυτελείς κατοικίες, την πισίνα, το αμφιθέατρο, την πλατεία… που ακόμα κουβαλάμε μέσα μας. Ακόμα και στην κίνηση, στο κόκκινο φανάρι… Χαμογελάμε… Είναι καλοκαίρι και μόλις γυρίσαμε από τις μικρές μας διακοπές. Και ναι… Ήρεμες, καλοζωισμένες όπως είμαστε… we can find happiness in everything!

PARTNERS IN CRIME…
Xρυσσιάννα Ανδριοπούλου / Shoprano (http://instagram.com/shopranoblog)
Koρίνα Βρούσια / Type My Style (https://www.instagram.com/korina_typemystyle)
Bάγια Καλατσανίδου / Pink Cloud Land (https://www.instagram.com/pinkcloudland)
Φιλιώ Μέτση / Αll You Need Is Style (https://www.instagram.com/filiometsi)
Rachel Owiti / Chic Glam Style (https://www.instagram.com/chic_glam_style)
Έλενα Πάκου / Life Full Of Fashion (https://www.instagram.com/elenapakou)
Kλειώ Στασινού / Muse And The LadyBug (https://www.instagram.com/themuseandtheladybug)

And More