Όταν ο Σάκης έβαλε φωτιά στη Μύκονο… ήμουν κι εγώ εκεί!

Έκλεισα. Με δυσκολία μιλάω στο τηλέφωνο. Προτιμώ τα γραπτά μηνύματα και τα e-mail γιατί δεν βγαίνει η φωνή μου. Βράχνιασα. Και είναι η μοναδική φορά που στην κλισέ ερώτηση των άλλων: “Τραγουδούσες;”, απαντώ: “Ναι” και είναι αλήθεια! Ήμουν Μύκονο. Στο “The Summer Eclipse” live του Σάκη στο Rakkan Mykonos beach bar restaurant, στην παραλία Καλό Λιβάδι… Που πιο καλό δεν γίνεται!

Νιώθω σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και να έριξαν πάνω μου ένα σακί χρυσόσκονη ευτυχίας. Απολαμβάνω εξαιρετικό sushi δίπλα στη θάλασσα, πίνω cocktails που κινητοποιούν την αισιοδοξία μου και στο περιβάλλον μου κινείται ο Sakis! Μια μέρα πριν το live του, εκεί στο prive party του Rakkan Mykonos, φοράει την καλοκαιρινή του διάθεση και χαμογελάει. Μεθυστικά. Αυτός είναι ο Σάκης Ρουβάς. Γοητευτικά προσιτός κι ακόμα πιο γοητευτικά απρόσιτος. Ένα αντιφατικό κράμα απολυτότητας που σε κάνει να κρατάς μια απόσταση ακόμα κι όταν σε χαιρετά και προφέρει το όνομά σου. Φιλικός, γλυκός, κούκλος, σέξι, γεμάτος ενέργεια, μιλάει με όλους, χαμογελάει, γελάει, χορεύει, κάνει όλα όσα κάνει ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά μέσα σου ξέρεις ότι δεν είναι. Είναι ο Sakis!

Το Rakkan Mykonos έχει πάρει φωτιά! Φαντάσου τι θα γίνει αύριο, που το πάρτι θα μεταφερθεί στην παραλία. Πήγα για ύπνο με μια γεύση πολυτέλειας στον ουρανίσκο. Ο μυκονιάτικος αέρας, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, οι παραδεισένιες γεύσεις δημιούργησαν ένα cocktail εμπειρίας που ακόμα γαργαλάει το εσωτερικό μου γίγνεσθαι. Είμαι ευτυχισμένη. Και κάπου εκεί, στο Καλό Λιβάδι, βρήκα την πιο γυαλιστερή εκδοχή της αισιοδοξίας μου. Και κοιμήθηκα γλυκά… Γιατί αύριο είναι το “The Summer Eclipse”, που εδώ και καιρό συζητάει η Μύκονος.

Το αύριο με βρήκε στην παραλία, στην ξαπλώστρα να φυσιέμαι με κυκλαδίτικο αέρα, να καθαρίζω την αύρα μου από τις αθηναϊκές τοξίνες της Κηφισίας και να σκέφτομαι τι θα φορέσω το βράδυ. Το μοναδικό μου άγχος για σήμερα.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να φτάνει από νωρίς. The big event is about to happen… Η παραλία του Rakkan Mykonos μεταμορφώθηκε για να υποδεχτεί τον κορυφαίο Έλληνα σταρ. Κάτω από τα αστέρια… συνωμοτώ με χιλιάδες άλλους που ήρθαν εδώ για να τραγουδήσουν και να χορέψουν. Να διασκεδάσουν και να απολαύσουν αυτό το “κάτι” που ο Sakis μοιράζει απλόχερα.

Αρχίζει… Βγαίνει… Μια φλεγόμενη έκλειψη με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό και τη θάλασσα του Αιγαίου. Και ο Σάκης Ρουβάς στα καλύτερά του. Δεν ξέρω πώς το κάνει… Σε παρασέρνει στη δική του ενέργεια, ακόμα κι αν δεν είσαι “Ρουβίτσα”. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήμασταν όλοι όρθιοι… Χορεύαμε στην άμμο, τραγουδούσαμε δυνατά… Απελευθέρωση. Μαγεία. Ρυθμός. Ένταση. Πάθος. Πέρασα αξέχαστα. Γέλασα με την καρδιά μου. Τραγούδησα με την ψυχή μου. Χόρεψα κάτω από τα πυροτεχνήματα, ενώ συνήθως φοβάμαι. Η βραδιά πήρε όλους τους φόβους μου. Και μου έφερε δύο καινούριες φίλες. Την Γιώτα Χουλιάρα και την Ελένα Ιωαννίδου από την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Concept Communication Strategies.

Η βραδιά όμως μου πήρε και τη φωνή μου. Ακόμα δεν έχει επανέλθει. Ψιθυρίζω ακόμα. Ελπίζω αύριο… Αχ βρε Σάκη! Τι να πω; Έχει κάτι αυτός ο άνθρωπος που δεν έχουν οι άλλοι. Ίσως και για αυτό μπορεί κάτι, που δεν μπορούνε οι άλλοι…

And More