Sushi, cocktails και αισθητική ευδαιμονία… στο hot spot της Μυκόνου!

Όσο γκρινιάζεις, η ζωή σου φέρνει κι άλλους λόγους να γκρινιάξεις. Όσο προσπαθείς να είσαι αισιόδοξη -παρά τις δυσκολίες, η ζωή σου φέρνει κι άλλους λόγους να χαμογελάς. Και μιλάω εκ πείρας. Έχω υπάρξει γκρινιάρα, που δεν σταματούσα να μετράω αναποδιές. Έχω υπάρξει και αισιόδοξη, που δεν σταματούσα να μετράω θαύματα. Ένα από αυτά, ήταν και το τελευταίο μου επαγγελματικό ταξίδι. Προσκεκλημένη του Rakkan Mykonos beach bar restaurant με αφορμή το “The Summer Eclipse” event με τον Σάκη Ρουβά (δες εδώ).

Rakkan θα πει αισιοδοξία. Κι αν αυτό δεν είναι μια επιβράβευση της προσπάθειάς μου να χαμογελώ, τότε τι;

Άνοιξα τη βαλίτσα μου, φόρεσα κάτι που σετάρεται γάντι με τον αέρα της Μυκόνου και κάθισα για φαγητό με την υπόλοιπη δημοσιογραφική αποστολή. Ιαπωνικές γεύσεις με μεσογειακή αύρα έκλεισαν το μάτι στον ουρανίσκο μου. Όστρακα, δροσερές σαλάτες και ορεκτικά ξεκίνησαν το χορό στο νησί της ελευθερίας. Feta tempura (σαλάτα με φέτα, τοματίνια με σάλτσα παλαιωμένου ξιδιού και μαρμελάδα ντομάτας), beetroot tartar με σάλτσα τρούφας -που αγαπώ ιδιαιτέρως, μυρώνια. Κρέας ή ψάρι, ανάλογα με τα γούστα. Και φυσικά, sushi. Με μαύρο ρύζι, αβοκάντο, γαρίδα tempura και καψαλισμένο σολωμό σε βούτυρο togarashi. Υπογράφει ο executive chef Νίκος Χολέβας και οι γευστικοί μου αδένες έχουν παραδοθεί άνευ όρων.

Ένα ποτήρι κρασί παρακάτω και έχω αγγίξει τον Παράδεισο. Είμαι ευτυχισμένη. Και η ζωή συνεχίζει να μου στέλνει τα θαύματά της. Αυτή τη φορά από τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε namelaka σοκολάτας γάλακτος Bahibe με ζελέ από mango-passion fruit και πέρλες σοκολάτας. Η “ξακουστή” Namelaka με κάνει πια να γελάω δυνατά. Υπογράφει ο Pastry chef Γιάννης Καλδάνης κι εγώ έχω ξεχάσει το όνομά μου.

Το βράδυ η γευστική ευδαιμονία συνεχίζεται και αυτή τη φορά συνοδεύεται από cocktails που κάνουν χαλαρωτικό μασάζ στις αντιστάσεις σου. Τελικά υποκύπτεις και αφήνεσαι στη μουσική. Χορεύεις. Στο Καλό Λιβάδι… Και λίγο πριν ξημερώσει, ξέρεις ότι απόψε τα όνειρά σου θα είναι γλυκά. Πολύ γλυκά.

“Το νέο Rakkan Mykonos beach bar restaurant συνδυάζει τη θάλασσα, την άνεση, το εξαιρετικό φαγητό, την έντονη διασκέδαση και τη λαμπερή αύρα της Μυκονιάτικης ζωής σε ένα μαγευτικά, εντυπωσιακό σκηνικό” γράφει το δελτίο τύπου και σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει ούτε μια στάλα ψέμα σε αυτό. Μια μοναδική, premium 24ωρη εμπειρία απόλαυσης που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών εκπροσώπων του διεθνούς lifestyle. Αλήθεια…

Χαλαρώνω κάτω από την ομπρέλα, στην πολυτελή μου ξαπλώστρα. Το καλό γούστο, η μίνιμαλ αισθητική ξεκουράζει το βλέμμα μου. Ο Τζέραλντ Μπάτλερ ήταν εδώ πριν λίγες μέρες. Και η Λίντσεϊ Λόχαν έκανε εδώ τα γεννέθλιά της. Και τώρα εγώ, παραγγέλνω τον καφέ μου, πριν βουτήξω στα τιρκουάζ νερά της ευγνωμοσύνης μου.

Έχει και Sotris Boutique! Ann Demeulemeester, Rick Owens, Hampton Sun Oil… μού επιβεβαιώνουν ότι ανακάλυψα τον Παράδεισό μου. Και δεν ονειρεύομαι. Ζω! Και εξαργυρώνω την αισιοδοξία μου… Rakkan είπαμε, στα Ιαπωνικά!

And More