The… sky is the limit. Ή μήπως όχι;

“Το τραπέζι στρώθηκε από νωρίς. Πιάτα, πιρούνια, ποτήρια, πετσέτες όλα στην εντέλεια. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Ένα ελαφρύ αεράκι έκανε την ατμόσφαιρα υπέροχη. Η Μαρκέλλα και η Βάσω μας κάλεσαν να μοιραστούμε υπέροχες στιγμές”.

Θα μπορούσε να είναι η περιγραφή ενός οποιουδήποτε δείπνου φίλων εάν δεν υπήρχε η εξής διαφορά: το τραπέζι στρώθηκε από νωρίς πάνω σε μια μεταλλική πλατφόρμα που ένας τεράστιος γερανός σήκωσε σε ύψος 50 μέτρων πάνω από τη γη και όλοι οι καλεσμένοι, άγνωστοι μεταξύ τους, φορούσαν ζώνες και κάθονταν γερά δεμένοι στις καρέκλες τους απολαμβάνοντας γκουρμέ πιάτα με την καλύτερη θέα της πόλης.


Αυτή είναι η μοναδική εμπειρία του Dinner in the sky! Τρως, πίνεις και ρεμβάζεις, αλλά όχι από ένα οποιοδήποτε μπαλκόνι! Ούτε σε μια οποιαδήποτε ταράτσα! Πετάς στα σύννεφα, χωρίς υπερβολή και έχεις τη δυνατότητα να δεις την Αθήνα έτσι όπως δεν θα την δεις ποτέ: κρεμασμένος με ασφάλεια πάνω από το Γκάζι με περιμετρική θέα σε όλη την τεράστια πόλη!


Ο χαμογελαστός σεφ μας ετοίμασε μοναδικές γκουρμέ απολαύσεις και ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση, όπως για παράδειγμα “Μα πώς μπορείτε να μαγειρεύετε κρεμασμένος 50 μέτρα πάνω από τη γη;”


Ένα θα σου πω: μέχρι σήμερα από όσους ανέβηκαν, ακόμα και υψοφοβικοί δεν κατέβηκε παρά μόνο ένας. Εάν έχεις αναστολές αυτό θα σε καθησυχάσει. Ανεβαίνεις με έναν μικρό δισταγμό, ξεθαρρεύεις, ο dj παίζει φοβερή μουσική, χαλαρώνεις, τρως ή πίνεις το ποτό σου μαζί με την παρέα σου και τελικά καταλήγεις κάπως έτσι:


Αυτή είναι η Βάσω, λίγο πριν… προσεδαφιστούμε. Και κάπως έτσι, πατάς τα πόδια σου ξανά στη γη, έχοντας ζήσει την πιο μαγική και πρωτότυπη εμπειρία ever!

Kαι για να σε πείσω σου ‘χω και βίντεο!

Dinner in the Sky – Athens / Summer from Muglu on Vimeo.

P.S.1 Περιττό να σου αναφέρω ότι από βδομάδα σε βδομάδα όλο και κάτι νέο παίζει στο Dinner in the sky όπως π.χ. stand up comedy στον αέρα! Μπορείς να μάθεις τα πάντα στο www.dinnerinthesky.gr
P.S.2 Η συμβουλή μου είναι να μην αναλώσεις το χρόνο σου να τραβάς φωτογραφίες με το κινητό. Απόλαυσε τη στιγμή, το υπέροχο σκηνικό, το τέλειο αίσθημα ελευθερίας που σου προσφέρεται και τη δεύτερη φορά που θα πας -διότι θα ξαναπάς, είναι βέβαιο!-τράβα όσες φωτογραφίες λαχταρά η ψυχή σου!

And More