Τι γαργάλησε τον ουρανίσκο της συντακτικής ομάδας του TLIFE;

Το γραφείο γέμισε με Mastiqua -ανθρακούχο νερό με μαστίχα!!! Έχεις πιει; Εμείς το δοκιμάσαμε και στο προτείνουμε… Αλήθεια!


“Έχω ένα θέμα με την αισθητική σε όλα τα επίπεδα. Αν κάτι λοιπόν δεν “καλύπτει” το μάτι μου δεν το δοκιμάζω καν. Αν κάτι μου αρέσει οπτικά, είμαι θετικά προκατελημμένη ήδη. Κάπως έτσι έγινε και με το Mastiqua. Μου άρεσε το μπουκαλάκι του, το χρώμα του, η γραμματοσειρά του… Μου άρεσαν όλα, άρα το δοκίμασα! Και ήταν φα-ντα-στι-κό!!! Δοκίμασέ το! Είναι ένας γευστικός τρόπος να πίνεις νερό, κυρίως αν ανήκεις στην δική μου κατηγορία που συνεχώς ξεχνάω να πίνω παρόλες τις υποδείξεις των απανταχού ειδικών – διαιτολόγων, ομορφολόγων, γυμναστικολόγων! Sparkling απόλαυση… για sparkling κορίτσια!”
Ξένια Ιωάννου


“Λατρεύω τη μαστίχα! Η δροσιά του νερού όταν σμίγει με την απαλή γεύση της μαστίχας δίνει μια νέα διάσταση στην απόλαυση… Παγωμένο δε, απογειώνεται… Ο τέλειος τρόπος για να πίνω ευχάριστα πολύ νερό!”
Μαρία Ρουμελιώτου

“Είμαστε κι εμείς που κάνουμε δίαιτες και ψάχνουμε μια νότα γευστικής χαράς μέσα στην ημέρα… Τη δική μου τη βρίσκω στο Μastiqua και δίχως τύψεις!”
Εβίτα Τσιλοχρήστου

“Αγαπώ τη μαστίχα. Τρώω τόνους μαστίχας κάθε μέρα. Και αγαπώ το ανθρακούχο νερό. Πίνω λίτρα ανθρακούχου κάθε μέρα. Οπότε για μένα το να συναντηθούν οι δύο μεγάλες μου αγάπες μοιάζει με ευχή που πραγματοποιήθηκε! Bonus info: είναι ό,τι πρέπει για εκείνες τις ώρες που δεν θέλεις να πιεις άλλον έναν καφέ!”
Νατάσα Μπερέκου

“Μετά τον πάγο η αγαπημένη μου γεύση είναι το ανθρακικό και σήμερα στο γραφείο μου είχα ένα τέλειο δώρο: ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο. Eντάξει, ΤΕΛΕΙΟ! Kαι με πολύ ωραία εμφάνιση στο μπουκάλι.”
Σοφία Σούζα

“Ανακάλυψα πως το αρωματικό mastiqua μπορεί να γίνει βασικό συστατικό (και χωρίς ζάχαρη) για ένα απολαυστικό mojito. Και αυτό δεν το λες καθόλου ασήμαντη ανακάλυψη. Ό, τι πρέπει για ένα “ψαγμένο” cocktail πάρτι έξω από τα συνηθισμένα”
Χρύσα Παπούλη

“To ανθρακούχο νερό Mastiqua έφθασε και στα χέρια μου. Ωραία συσκευασία σε γυάλινο μπουκάλι με γαλάζια-λευκά γράμματα και μεσογειακό στιλ. Το πιο ωραίο όμως είναι όταν ακούς το κλικ από το καπάκι που ανοίγει και σε πλημμυρίζει η μυρωδιά της μαστίχας. Άρωμα που μου θυμίζει τα παιδικά χρόνια και τη μαστίχα που έφερνε η γιαγιά μου από το χωριό στη Χίο! Enjoy it”
Νατάσα Στρόβιλα

“Η μαστίχα έχει μία τόσο έντονη και χαρακτηριστική γεύση που μερικές φορές δεν μπορώ να την αντέξω. Δοκιμάζοντας όμως Mastiqua, το ανθρακούχο νερό με άρωμα μαστίχας την είδα με άλλο μάτι. Άσε που με ενθουσίασε και το μπουκαλάκι που έχω ήδη σκεφτεί πώς θα το χρησιμοποιήσω τώρα που ήπια όλο το περιεχόμενό του!”
Άρτεμις Θύμιου

“Η μαστίχα είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις. Μοναδικό, πλούσιο άρωμα που σε εκπλήσσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δοκίμαζα νερό με μαστίχα. Είναι σαν να έχω ξαπλώσει κάτω από ένα μαστιχόδεντρο και να αγγίζω τα δάκρυα αυτού του υπέροχου δέντρου.”
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

“Ένα καινούριο προϊόν με άρωμα από την παιδική μας ηλικία και γαργαλιστικές απολαυστικές μπουρμπουλήθρες. Η πρώτη επαφή μού θύμισε τα χρόνια που έπινα μονορούφι το νερό από το “υποβρύχιο-μαστίχα” σε μια δροσερή ανθρακούχα παραλλαγή. Κι ύστερα ανακάλυψα πως μπορεί να γίνει το πιο Light χωνευτικό ύστερα από κάθε γεύμα. Έτσι για να άλλαξεις τη γεύση σου και να περάσεις στο επιδόρπιο!”
Λευτέρης Σαββίδης

And More