Το πιο αστείο βίντεο ever και το ζωάκι που μοιάζει να έχει πάρει ναρκωτικά!

Ντρέπομαι αλλά θα πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει αυτό το ζωάκι. Αν το είχα δει στο παρελθόν, σίγουρα δεν του είχα δώσει την απαιτούμενη προσοχή που του έδωσα αυτή τη φορά. Αναφέρομαι σε αυτό, το πιο αργοκίνητο και τεμπέλικο ζωάκι που υπάρχει και το λένε Sloth. Ο τρόπος που κινείται σε κάνει εύκολα να πιστέψεις ότι είναι υπό την επήρεια ουσιών. Όλα αυτά όμως δεν θα τα είχα διαπιστώσει αν δεν μου έστελνε ο ξάδερφός μου ο Μάριος, σε ένα διάλειμμα από το δύσκολο διάβασμα των πανελληνίων, το παρακάτω απίστευτο βιντεάκι. Δεν έχω γελάσει τελευταία με κάτι άλλο τόσο πολύ! ΔΕΣ!

Πρόσεξες ότι έχει περίπου 9.000.000 views! Και το ένα έφερε το άλλο…

Ψάχνοντας στο YouTube για το αξιαγάπητο κατά τα άλλα Sloth βρήκα ένα σωρό βιντεάκια που αποδεικνύουν ότι αυτό το θηλαστικό είναι βγαλμένο από καρτούν!

Δες το εδώ να προσπαθεί να αποδράσει! Ναι, αυτό είναι το πιο γρήγορο που μπορεί…

Το πρώτο που αγαπήσαμε φυσικά και ήταν όντως καρτούν ήταν ο Sid, από την παιδική ταινία “Η εποχή των παγετώνων”. Στα ελληνικά το λέμε βραδύποδα!

Να δεις όμως που θα κατακλύσουν το Hollywood οι φατσούλες αυτές… Ξαναείδαμε έναν εκπρόσωπό τους στην ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο “The Croods”.

H διάθεση αυτού του blog, όπως κατάλαβες, είναι εντελώς χιουμοριστική και η πρόθεσή μου ήταν να σε κάνω να γελάσεις λιγουλάκι αλλά και να αγαπήσεις αυτό το απίθανο ζωάκι. Αν δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα, ποντάρω στις παρακάτω φωτογραφίες των αγαπημένων σου celebrities που μοιάζουν λίγο με Sloth. Έλα, παραδέξου το!


Bradley Cooper


Zach Galifianakis


Kristen Stewart


Jake Gyllenhaal


Justin Bieber


Lana Del Rey


Albert Einstein


Nicolas Cage


Lindsay Lohan

P.S. Επειδή σίγουρα θα σου κολλήσει, ψάξε στο YouTube το τραγούδι I Believe I can fly από R.Kelly.

And More