“10 με 1 μαζί” και …επισήμως !

Λίγο πριν ανοίξει η τηλεοπτική αυλαία, λίγο πριν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος “προσγειωθούν” στους δέκτες μας, ο ΑΝΤ1 έστειλε την επίσημη ανακοίνωσή του , για να πάρετε μία πρώτη γεύση απο το τι μας ετοίμασε για φέτος το επιτυχημένο δίδυμο του καναλιού του Αμαρουσίου !

Τι λέει το δελτίο ;

“…Τους είδαμε σε τρέιλερ να τολμούν το μεγάλο άλμα πάνω από τα σύννεφα με θέα… το ουράνιο τόξο! Το πάθος τους για δουλειά αλλά και η αγάπη του κόσμου έγιναν «αλεξίπτωτο» που τους προσγειώνει με σιγουριά, αλλά και με μια τεράστια ευθύνη: να αντιμετωπίσουν για άλλη μια σεζόν τη δύσκολη καθημερινότητα με χαμόγελο.

Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, οι πτήσεις της πιο ενδιαφέρουσας πρωινής παρέας συνεχίζονται καθημερινά 10 – 1 ΜΑΖΙ !

Το αχτύπητο δίδυμο του ΑΝΤ1 κατάφερε πέρυσι να αλλάξει τα πρωινά μας. Βούτηξε στα βαθιά, ανέτρεψε το κατεστημένο της πρωινής ζώνης και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος έγιναν η καινούργια μας συνήθεια και παραμένουν 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ μας.

Συνεχίζουν να τολμούν, να δοκιμάζουν και να προτείνουν καινούργια πράγματα. Παντρεύουν την επικαιρότητα με τη θετική διάθεση σε μία εκπομπή που χωράει τα πάντα: ό,τι συμβαίνει, ό,τι συζητιέται, ό,τι φοριέται και ό,τι άλλο μας αρέσει! Πάντα ενημερωμένοι, άνετοι και κεφάτοι, συνδυάζουν τα νέα της ημέρας με προτάσεις που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

Στο πλευρό τους, μια δυνατή ομάδα συνεργατών φροντίζει να καλύψει όλες μας τις ανάγκες! Εκτός από τις σταθερές αξίες του 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ, όπως η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, φέτος στην παρέα προστίθενται καινούργια πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εκπομπή με φρέσκα κι ενδιαφέροντα θέματα και ιδέες.
Ο Γιώργος και ο Σπύρος, ο ιδανικός συνδυασμός για τα πρωινά μας, έρχονται τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ στον ΑΝΤ1…”

Read More

And More