“10η Εντολή”: Απόψε παίζει το επεισόδιο εκείνο που έστειλε στα δικαστήρια τον Πάνο Κοκκινόπουλο!

Η Ειρήνη (Ευγενία Δημητροπούλου), μια νεαρή κοπέλα από την επαρχία που σπουδάζει αισθητικός στην Αθήνα, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον 30χρονο Στάθη (Κωνσταντίνος Ασπιώτης) που τη φλερτάρει διακριτικά. Αυτή του η συστολή είναι ακριβώς το στοιχείο που την ελκύει σε εκείνον. Με τον καιρό, και καθώς η σχέση τους προχωράει, ο Στάθης της ομολογεί ότι έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία όμως αντιμετωπίζει με φαρμακευτική αγωγή. Η Ειρήνη του υπόσχεται ότι θα σταθεί δίπλα του γιατί τον αγαπάει.

Η Τασία (Μαρία Καβογιάννη), η μητέρα του Στάθη, όταν μαθαίνει ότι το ζευγάρι σκέφτεται τον γάμο ενημερώνει την Ειρήνη ότι ο Στάθης δεν πειθαρχεί όσο πρέπει στις εντολές των γιατρών και στην αγωγή που του έχουν δώσει. Η Ειρήνη όμως είναι αποφασισμένη να μείνει μαζί του και να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο, απόφαση που θα της αλλάξει δραματικά τη ζωή. Γρήγορα, η κατάσταση του Στάθη χειροτερεύει. Γίνεται ευέξαπτος και με το παραμικρό έχει βίαια ξεσπάσματα. Ακόμα και παραισθήσεις. Η Ειρήνη και η Τασία προσπαθούν να τον κοντρολάρουν αλλά μάταια…
Ο Χρήστος Δήμας σκηνοθετεί υπό την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Το καστ συνθέτουν οι Μαρία Καβογιάννη, Ευγενία Δημητροπούλου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Αμαλία Αρσένη.

Read More

And More