10χρονη σχεδιάστρια μόδας!

Η Cessilia Cassini αν και μόλις 10 ετών έχει παθιαστεί με τον κόσμο της μόδας και έκανε το χόμπυ της επάγγελμα. Οι δημιουργίες της μικρής εντυπωσιάζουν με την ποιότητα και την αισθητική τους. Φτιάχνει τα σχέδια, επιλέγει τα υφάσματα και ράβει τα ρούχα στην ραπτομηχανή της, μόνη της.

Επίσης της αρέσει να δίνει συμβουλές στις συνομίληκές της για το πώς να ντύνονται και τα ρούχα της τα δοκιμάζουν αληθινά μόντελα. Το πάθος της για την μόδα το ανακάλυψε όταν ήταν 6 ετών. Τέσσερα χρόνια μετά η 10χρονη Cessilia θεωρείται μια καταξιωμένη επαγγελματίας.

”Εκτιμώ πολύ την Chanel. Είναι πρότυπο για μένα”, δηλώνει η μικρή σχεδιάστρια. Οι περήφανοι γονείς της παραδέχονται ότι από πολύ μικρή διάβαζε βιογραφίες μεγάλων σχεδιαστών όπως Valentino, Cristian Dior κ.ά. ”Φαίνεται πως η μόδα είναι στο αίμα της” δήλωσε ο πατέρας της μικρής με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η 10χρονη είναι τόσο παθιασμένη με αυτό που κάνει ώστε τα Χριστούγεννα αντί να στέλνει γράμμα στον Άη Βασίλη -όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας της- εκείνη στέλνει στην Coco Chanel!

Δες το βίντεο:

Read More

And More