15 εκ. δολάρια και βίλα αξίας 35 εκ. παίρνει η K. Holmes μετά το διαζύγιο!

Ο γάμος του Tom Cruise και την Katie Holmes έφτασε στο τέλος του και πλέον είναι επίσημο ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο! Τι ανήκει, όμως, στον καθένα και πώς μεταφράζεται αυτό το διαζύγιο σε ποσά; Έχουμε και λέμε:
– Η Katie Holmes είχε υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαι σύμφωνα με το οποίο για κάθε χρόνο γάμου θα έπαιρνε 3 εκ. δολάρια.
– Βάσει του ίδιου συμβολαίου της ανήκει πλέον μια βίλα στην Καλιφόρνια, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 35 εκ. δολάρια.
– Η περιουσία του ζευγαρίου σε ακίνητα είναι 275 εκ. δολάρια!

Όμως, το προγαμιαίο αυτό συμβόλαιο είχε έναν ακόμη όρο. Σύμφωνα με τον όρο αυτό, η Katie Holmes θα δικαιούνταν την μισή από την καταγραφόμενη περιουσία του Tom Cruise η οποία ανέρχεται στα 250 εκ. δολάρια (χωρίς τα ακίνητα), αν ο γάμος τους κρατούσε πάνω από 11 χρόνια.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι το ζευγάρι προχώρησε στο διαζύγιο έχοντας μόλις κλείσει τα έξι χρόνια έγγαμου βίου, η Katie Holmes θα πάρει 15 εκ. δολάρια και την βίλα στο Beverly Hills, αξίας 35 εκ. δολαρίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες η 33χρονη star πρόκειται να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα επικαλούμενη και την ανατροφή του παιδιού αλλά και τα πολλά έξοδά της.

Ο διάσημος νεοϋορκέζος δικηγόρος Vikki Ziegler δήλωσε ότι εξαιτίας του προγαμιαίου συμβολαίου η Katie θα χάσει πολλά χρήματα! “Τα περισσότερα ακίνητα είναι του Tom. Θα πρέπει να επικαλεστεί τις ανάγκες του παιδιού αν θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα από αυτό το διαζύγιο.Πρέπει να δείξει ότι η Suri έχει νταντάδες, αμάξια, δραστηριότητες, ρούχα, κομμωτήρια. Αυτά είναι πολλά χρήματα προκειμένου η Suri να διατηρήσει το lifestyle που είχε!”.

Πράγματι, η περιουσία που έχει ο Tom Cruise είναι τεράστια και παρακάτω θα δεις μόνο μερικά σπίτια από όλα όσα του ανήκουν!

Σπίτι νούμερο ένα: αυτό το σπίτι στο Beverly Hills είναι 10.286 τ.μ. και η αξία του ανέρχεται στα 35 εκ. δολάρια!

Σπίτι νούμερο δύο: στο Sussex της Αγγλίας. Έχει έξι κρεβατοκάμαρες, εσωτερική πισίνα, υπόγειο γκαράζ, σύστημα ασφαλείας και η αξία του ανέρχεται στα 4.75 εκ. δολάρια

Και μερικά… εφεδρικά σπίτια! Αυτό το σπίτι αξίας 7 εκ. στο Komo της Ιταλίας

Κι ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν!

Read More

And More