16χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το βιασμό της

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ακόμα δεν έχει κοπάσει η οργή για το βιασμό και το θάνατο της 23χρονης φοιτήτριας και η Ινδία συγκλονίζεται από άλλη μία υπόθεση βιασμού, αυτή τη φορά 16χρονης, από έναν γείτονά της.

Μια 16χρονη Ινδή αυτοπυρπολήθηκε μετά τον φερόμενο βιασμό της από έναν γείτονα, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική αστυνομία.

Το 16χρονο κορίτσι, στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Χαριάνα, φέρει εγκαύματα σε περισσότερο από το 90% του σώματός της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας Άνιλ Νέχρα.

Η οικογένεια της 16χρονης, όπως διαβάζουμε στο NewsIt, δήλωσε ότι ένας γείτονας την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και την βίασε, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV. Ο γείτονας είχε απειλήσει να την σκοτώσει αν το έλεγε σε κάποιον, πρόσθεσε η οικογένειά της.

Καταθέτοντας σε δικαστικό αξιωματούχο το κορίτσι δήλωσε ότι είχε βιαστεί πριν από πέντε ημέρες από έναν γείτονα, τον οποίο κατονόμασε, πρόσθεσε ο Νέχρα, σημειώνοντας ότι ο άνδρας αυτός έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164