25η Μαρτίου: Φωτορεπορτάζ του TLIFE με τον ξεχωριστό στολισμό στο κέντρο της Αθήνας για τα 200χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Την επέτειο των 200χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση γιορτάζει φέτος η χώρας μας, με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ίσως θα περιμέναμε. Ο κορονοϊός που τον τελευταίο χρόνο πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, δεν μας επιτρέπει δυστυχώς να απολαύσουμε τη βόλτα μας στο κέντρο της πρωτεύουσας και να χαζέψουμε τον ιδιαίτερο στολισμό που έχει τοποθετηθεί για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν ωστόσο στην πλατεία Συντάγματος όπου οι 200 σημαίες και τα 5.000 λουλούδια αλλά και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου έχει στηθεί μια εντυπωσιακή εξέδρα για τους επισήμους που θα απολαύσουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κάποιοι περαστικοί που διέσχιζαν το σημείο στάθηκαν για λίγα λεπτά εκεί προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες προστασίας τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More