3.643.393 μοναδικοί επισκέπτες τον Σεπτέμβριο!

Η παρέα μας μεγαλώνει συνεχώς… Τον Σεπτέμβριο 3.643.393 μοναδικοί επισκέπτες σερφάρανε σε 27.010.112 σελίδες και σας ευχαριστούμε! Πολύ!

Το TLIFE υποδέχθηκε τη νέα σεζόν ανανεωμένο. Φρέσκο, μοντέρνο. Πιο χρηστικό, πιο γρήγορο, όπως τα σύγχρονα δεδομένα απαιτούν. Πάντα εδώ, να σας κρατάει συντροφιά, να σας ενημερώνει και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Στη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε όλοι, το χαμόγελο, η αισιοδοξία είναι πιο απαραίτητα από ποτέ. Και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Να σας προσφέρουμε μια νότα χαράς, να χρωματίσουμε την κάθε μέρα σας, το χρόνο σας, να πάρουμε το μυαλό σας έστω και για λίγο από τα προβλήματα που το σήμερα του καθενός φέρει.

Είμαστε πρώτοι στην καρδιά σας, είμαστε η καθημερινή σας παρέα και σας είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Από εμάς λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση: Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κρατάμε την αισιοδοξία σας ζωντανή, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, θα συνεχίσουμε να σας ακούμε και φυσικά να σας κάνουμε κι άλλες εκπλήξεις.

Read More

And More