31 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας μας δείχνουν τα best sellers των τελευταίων ημερών!

Μέσα στην καραντίνα τα βιβλία μας κράτησαν συντροφιά και μας ταξίδεψαν έστω και νοητά σε άλλα μέρη. Και φυσικά και το καλοκαίρι μας θα είναι συνδεδεμένο με αυτά, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν  να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο στις διακοπές τους, στην παραλία, αλλά και στο σπίτι τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία μάλιστα Ελλήνων βιβλιοπωλών μας δείχνει τη λίστα με τα best sellers των τελευταίων ημερών.

Η ομάδα “Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ” που δραστηριοποιείται στα social media και συλλέγει στοιχεία από 100 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα μας δίνει μια λίστα με τα best sellers. Στόχος της ομάδας φυσικά είναι κάθε βιβλιοπωλείο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που από μόνο του είναι μία επιχείρηση διαφορετική από όλες τις άλλες να έχει φωνή.

«Τα βιβλιοπωλεία είναι ζωντανές κοιτίδες πολιτισμού. Εν μέσω ….καραντίνας, διανύοντας μια πρωτόγνωρη κρίση για όλους τους κλάδους της οικονομίας και μέσα από την κοινή μας αγάπη τόσο για τον αναγνώστη, για τα βιβλία αλλά και με το ένστικτο της επιβίωσης πιο έντονο από ποτέ αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία κοινή ομάδα, στην οποία σήμερα συμμετέχουν περισσότερα από 100 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία από όλη την Ελλάδα.

Μία σελίδα στο Facebook (Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ!), ζωντανή, συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανοιχτή για όσους αγαπούν το βιβλίο είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς μας.

Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ.

Σήμερα συγκεντρώσαμε στοιχεία από 31 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας  και παρουσιάζουμε την πιο αντιπροσωπευτική λίστα με το τι διαβάστηκε τον μήνα που πέρασε από τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Δες τη λίστα με τα best sellers:

Read More

And More