“5 Χρόνια Action in Greece”: Ποιοι έδωσαν το παρών στην λαμπερή δεξίωση; Φωτογραφίες

Το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου, η Παγκόσμια δράση ACTION IN GREECE, γιόρτασε τα γενέθλια των 5 πρώτων χρόνων γυρισμάτων με σκοπό την εκτενή και δυναμική κινηματογράφηση της Ελλάδας. Η δεξίωση γενεθλίων  πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με επώνυμους καλεσμένους.

Τιμώμενες περιοχές η Σαντορίνη, η Χαλκιδική κι η Σύρος, που μέσα από πέντε χρόνια γυρισμάτων έχουν μοιράσει στο κοινό τους αμέτρητους θησαυρούς σε ήθη, έθιμα, λαογραφία, παράδοση, ιστορία, αρχαιολογία, γαστρονομία, hospitality, γεωλογία, εναέρια πλάνα, υποβρύχια πλάνα, με ιστορίες απλών αλλά και διακεκριμένων ανθρώπων και πολλές ακόμη θεματολογίες, που έχει η αποτυπώσει η Sigma Productions.

Το πρόγραμμα της βραδιάς έφερε εναλλαγές σε καλλιτεχνικά δρώμενα και βίντεο με επίκεντρο τις τρεις τιμώμενες περιοχές της Ελλάδας, που έχουν σαρώσει οι κινηματογραφιστές. Στη συνέχεια ακολούθησε το δείπνο της δεξίωσης με εξαιρετικά εδέσματα που θα προσφερθούν στους εκλεκτούς καλεσμένους με γεύσεις και αρώματα απ΄ όλη την Ελλάδα.

Δες ποιοι έδωσαν το παρών:

Γιώργος Τσαλίκης-Μαργαρίτα Δρούτσα-Αντώνης Λουδάρος

Μαρία Λαθούρη

Όλγα Καραβερβέρη

Θάνος Καλλίρης

Γιώργος Τσαλίκης-Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνα Κουλουμπή

Γιώργος Τσαλίκης-Νόνη Δούνια

Ματθίλδη Μαγγίρα

Τη δεξίωση γενεθλίων της ACTION IN GREECE τίμησαν με την παρουσία τους Πρέσβεις, πολιτικοί, καλλιτέχνες, Ολυμπιονίκες, επιχειρηματίες, σωματεία, ομοσπονδίες, επιστήμονες, ΜΜΕ κι άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More