8χρονη έπεσε από τον 15ο όροφο προσπαθώντας να μιλήσει σε φίλο της!

Βουτιά θανάτου από τον 15ο όροφο φαίνεται πως έκανε ένα 8χρονο κοριτσάκι, όταν έπεσε από το παράθυρο του δωματίου του στην προσπάθεια να μιλήσει με έναν φίλο.
Η μικρή Leanne Minick βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον 15ό όροφο στο πεζοδρόμιο. Το κοριτσάκι φαίνεται πως προσπαθούσε να μιλήσει με ένα φίλο που είχε σταθεί στο δρόμο και από τη σιγουριά της έβγαλε το μισό σώμα της από το παράθυρο του δωματίου και τότε γλίστρησε και έπεσε στο κενό.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 8χρονης κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα, ήρθε πρώτα η μητέρα του παιδιού που μπήκε στο δωμάτιο και είδε την μικρή να πέφτει. Τότε έτρεξαν με το σύντροφό της στην είσοδο του σπιτιού. Αμέσως κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και το κορίτσι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Royal London Hospital, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.
Συγγενής της οικογένειας λέει πως βγήκε έξω και είδε το περιστατικό ακούγοντας τις φωνές της μαμάς της. “Άκουσα τη μαμά της να φωνάζει και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Τότε είδα το πτώμα του κοριτσιού”, λέει χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Read More

And More