9 Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστικές και το παραδέχθηκαν! [pics]

Είναι διάσημες και δεν διστάζουν να παραδεχτούν δημόσια ότι έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Χωρίς ταμπού και ανασφάλειες όμορφες γυναίκες από την ελληνική showbiz μίλησαν δημόσια για τις αλλαγές που έχουν κάνει στο πρόσωπο και το σώμα τους, αδιαφορώντας για τα άσχημα σχόλια που θα ακολουθήσουν. Η πλαστική χειρουργική πλέον έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια αρκετών γυναικών που φροντίζουν ότι δεν τους αρέσει να το αλλάζουν.

Μοντέλα, παρουσιάστριες και τραγουδίστριες έχουν καταφύγει στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού κάνοντας τις πιο συνηθισμένες επεμβάσεις που είναι στην μύτη η στο στήθος. Οι λαμπερές κυρίες της showbiz θέλησαν να επενδύσουν στην στην ομορφιά τους, ανανεώνοντας την εμφάνιση τους και απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά από αυτές τις αλλαγές.

Εμείς συλλέξαμε 9 περιπτώσεις όμορφων γυναικών της ελληνικής showbiz που μίλησαν ανοιχτά για τις αλλαγές που έχουν κάνει στην εμφάνιση τους.

Δούκισσα Νομικού

“Έχω κάνει τελικά πλαστική στήθους. Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω” είχε δηλώσει το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια το 2011 στο περιοδικό “Down Town”

‘Ελενα Παπαρίζου

“Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω” είχε δηλώσει με άνεση η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ελένη Φουρέιρα 

“Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω”.

Κατερίνα Καινούριου

“Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση” δήλωσε η παρουσιάστρια της οποίας οι πλαστικές έχουν συζητηθεί όσο καμίας άλλης.

Ελένη Χατζίδου

“Έκοψα την μύτη μου, έκανα κάτι φυσικό όμως όχι υπερβολή. Με έτρωγε και ήθελα να το κάνω.Το έψαξα πάρα πολύ. Είμαι πολύ υπέρ, στο μέλλον μπορεί να κάνω και κάτι άλλο. Ίσως άμα γεννήσω να κάνω κάποια πλαστική στην κοιλιά” είχε δηλώσει η τραγουδίστρια το 2013 στην εκπομπή “ΜΙΛΑ” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάρα Δαρμουσλή

“Εννοείται ότι έχω κάνει πλαστικές. Η πρώτη πλαστική και η πιο σίγουρη που έκανα ήταν όταν γέννησα. Ευτυχώς με παρέλαβαν κατευθείαν και μου έφτιαξαν την ουλή. Είχανε μια αγάπη αυτοί οι beauty editors και μου βάζανε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά μου… Και τα αυτιά μου ήταν σαν ταξί με ανοικτές πόρτες. Ναι, έχω κάνει στα αυτιά. Έχω βάλει στην άκρη ένα δεκάρικο, θα έρθει η ώρα και η στιγμή θα ανέβουν κάποια πράγματα, θα γεμίσουν κάποια άλλα, θα τραβηχτούν κάποια άλλα, στην ώρα τους, χωρίς παραμορφώσεις” δήλωσε στην εκπομπή “Oh La La” και στην Σάσα Σταμάτη.

Ιωάννα Μπέλλα

‘Δεν είμαι πλαστική κι αυτό που είχε γίνει με τα χείλη μου ήταν αισθητικό κομμάτι και το έχω αφαιρέσει, όπως και τα φρύδια μου, οπότε δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι άλλο. Είχα βάλει και ρητίνες στα δόντια μου αλλά τις αφαίρεσα” δήλωσε το μοντέλο.

Μαντώ Γαστεράτου

“Έχω κάνει πλαστική στο στήθος. Γιατί είχα ανασφάλεια, δεν υπήρχε καθόλου στήθος. Και την έκανα. Ήθελα να το κάνω. Απλά βάζεις ένα πολύ normal νούμερο.  Απλά ήθελα κάτι πάνω μου που να μην είναι ψεύτικο» δήλωσε στην εκπομπή “Oh La La” η παρουσιάστρια.

Ραμόνα Βλαντή

“Δεν είμαι καθόλου κατά των πλαστικών. Αλλά με μέτρο. Μοιάζουν όλες. Είναι όλες ίδιες. εγώ έχω κάνει μια μικρή επέμβαση που δεν φαίνεται καν και δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας αυτό που έχω κάνει. Δεν είναι στο πρόσωπο. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Έχω φτιάξει το στήθος μου γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου. Αλλά κανείς ποτέ δεν το έχει καταλάβει, γιατί το έχω φτιάξει για εμένα” δήλωσε στην εκπομπή “Splash” η περσινή νικήτρια του “My Style Rocks”.

 

Read More

And More