Andrew Lambrou: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision

Πένθος για την οικογένεια του Andrew Lambrou. Ο γνωστός τραγουδιστής που εκπροσώπησε τον περασμένο Μάιο την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, ενημέρωσε με ανάρτηση για την απώλεια της γιαγιάς του.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια από τις τελευταίες κοινές φωτογραφίες με την γιαγιά του ο 25χρονος τραγουδιστής έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφή μου γιαγιά. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα. Πάντα με εμπνέεις να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Σ’ αγαπώ».

Ο Andrew Lambrou έλαβε αρκετά μηνύματα για τα συλλυπητήρια, ενώ προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση ευχαριστώντας για την τα μηνύματα με τα όμορφα λόγια που δέχτηκε στον λογαριασμό του στα social media.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε για τη γιαγιά μου. Είμαι συγκλονισμένος. Η οικογένειά μου κι εγώ το εκτιμούμε τόσο πολύ…», ανέφερε ο Andrew Lambrou στη δεύτερη ανάρτηση. 

Ο Andrew Lambrou γεννήθηκε  στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου και μεγάλωσε. Έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή, καθώς οι γονείς του είναι Κύπριοι μετανάστες.

Ο 25χρονος τραγουδιστής τερμάτισε στη 12η θέση του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, όπου και εκπροσώπησε την Κύπρο.

Read More

And More