Aποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Γιορτάζουν επτά χρόνια γάμου – Η ξεχωριστή ανάρτηση της φωτογράφου

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το γνωστό ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δυο τους παιδιά, συχνά μέσα από τα social media εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τη σχέση και την κοινή τους ζωή.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειό τους η Ρούλα Ρέβη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου τους την οποία συνόδευσε με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

“Για εμένα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα , τρελά , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας (μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας @giannetos  χορέψαμε πολύ στους δρόμους της καλιφόρνια , κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των “friends”,

φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε ε? Ναι μωρε ας το κάνουμε ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπω πολύ” έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

Read More

And More