Armie Hammer: Σάλος στο Hollywood με τις κανιβαλικές τάσεις του πασίγνωστου ηθοποιού

Φαντασιώσεις βιασμού, κανιβαλισμό και βία περιλαμβάνουν προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού Armie Hammer που ηρθαν στο φως της δημοσιότητας και δημιουργούν σκάνδαλο στο Hollywood. Η θύελλα ξέσπασε μετά την διαρροή μνημάτων του ηθοποιού στο Instagram, όπου φέρεται να έγραφε: «Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω παραδεχθεί ποτέ ξανά».

Τα φερόμενα ως προσωπικά μηνύματα για τις ερωτικές του προτιμήσεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την πρώην σύντροφό του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς, η οποία μίλησε στην Page Six της Νew York Post.

«Μου είπε ότι θέλει να μου σπάσει το πλευρό, να το ψήσει και να το φάει. Αυτό ήταν περίεργο, αλλά ποτέ δεν το σκέφτεσαι ξανά».

Η 30χρονη είναι η τελευταία γυναίκα που φαίνεται να έκανε σχέση με τον ηθοποιό ενώ όπως η ίδια υποστηρίζει μετά το τέλος της σχέσης τους χρειάστηκε ψυχολογική θεραπεία.

Παραιτείται από την ταινία με την Jennifer Lopez

Μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κωμωδία δράσης που θα συμμετείχε με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lopez, δίνοντας παράλληλα την δική του απάντηση στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Δεν απαντώ στις μ… που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά υπό το φως των φαύλων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος μου, δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες και να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Live News

Read More

And More