Ashley Biden: Ποια είναι η μοναχοκόρη του Joe Biden που ανησυχεί για την ασφάλεια του πατέρα της ενόψει ορκωμοσίας;

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του Joe Biden, η μοναχοκόρη του, Ashley Biden εμφανίστηκε στην εκπομπή Today Show του NBC και εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια του πατέρα της.

«Νομίζω πως, αν γνωρίζεις, πως κάποιος που αγαπάς απειλείται, ναι ανησυχείς. Αλλά οι Μυστικές Υπηρεσίες είναι απίθανες. Η βία με λυπεί βαθιά και δημιουργεί μεγάλο τραύμα» απάντησε σε σχετική ερώτηση, με αφορμή τα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

 

Διάβασε επίσης: Joe και Jill Biden: Το πρώτο ραντεβού, οι 5(!) προτάσεις γάμου και η υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ 

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι η Ashley Biden…

Η Ashley Biden είναι 39 χρονών και είναι η δεύτερη κόρη του Προέδρου των Η.Π.Α, καρπός του έρωτά του με την Jill Biden, τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους. Όπως έχει γίνει γνωστό, η μεγαλύτερη αδερφή της Naomi –ήταν 15 μηνών- και η πρώτη σύζυγός του, Neilia, έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1972.

Μόνο δυναμική και πεισματάρα με ό,τι καταπιάνεται θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος. Έχει σπουδές στην Πολιτιστική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Tulane, ενώ έχει δουλέψει και σε πιτσαρία για να κερδίσει τα πρώτα της χρήματα ως ανεξάρτητο κορίτσι.

Είναι ακτιβίστρια, γεγονός που προέκυψε από την συνεχή παρουσία της στις προεκλογικές εκδηλώσεις του πατέρα της. Το 2014 ορίστηκε Διευθύντρια του Κέντρου Δικαιοσύνης του Ντέλαγουερ. Όπως λένε όλοι, η συνεισφορά της στα προγράμματα που σχετίζονταν με τη δημόσια εκπαίδευση, τις υπηρεσίες για ενηλίκους, τη βία των όπλων, τις φυλακισμένες γυναίκες και την επανένταξή τους στην κοινότητα ήταν μεγάλη. Είναι υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Ο μπαμπάς μου με δίδασκε πάντα ότι η σιωπή είναι συνενοχή και ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε οποιονδήποτε αντιμετωπίζεται με αδικία. Αυτό με ακολούθησε μέχρι την ενηλικίωσή μου και αποτέλεσε καθοδηγητής μου στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία» είχε αναφέρει σε δηλώσεις της στο παρελθόν.

Η Ashley Biden έχει παντρευτεί το 2012 τον πλαστικό χειρουργό Dr. Howard Kerin και δεν έχουν αποκτήσει παιδιά μέχρι στιγμής. Ζουν σε μια απομονωμένη περιοχή στις

Αυτό που της κόστισε όσο τίποτα, είναι η απώλεια του αδερφού της, Beau, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός την οδήγησε σε μια νέα ασχολία, στη δημιουργία μιας σειράς φούτερ, τα έσοδα των οποίων θα πήγαιναν σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Ντέλαγουερ. «Μερικές φορές πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω, για να εκτοξευτούμε μετά προς τα μπρος. Ήταν το τόξο μου. Η αρρώστια του με γονάτισε. Δεν είχα άλλη επιλογή μετά τον θάνατό του από το να εκτοξευτώ, να φύγω προς τα μπρος, να συνεχίσω, να στοχεύσω στα δικά μου όνειρα», είχε δηλώσει στην Washington Post.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley biden official (@ashley_bidenn)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley biden official (@ashley_bidenn)

Στην Ashley Biden αρέσει η ήσυχη ζωή, ενώ δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με τα social media. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά μόνο λίγες χιλιάδες followers.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, η πολυαγαπημένη κόρη του Biden έχει πολλές διαφορές με την Ivanka Trump. ‘Όπως άλλωστε και οι πατεράδες τους…

Read More

And More