Baby boom στην showbiz: Οι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μαμάδες

Το 2024 φαίνεται πως θα έχει πολλές αλλαγές για τις ζωές πολλών επώνυμων Ελληνίδων. Παρουσιάστριες, ηθοποιοί, αθλήτριες και τραγουδίστριες, περιμένουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Άλλες θα γίνουν μαμάδες για πρώτη φορά, και άλλες για είναι ήδη, άλλες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και άλλες στους πρώτους μήνες, όλες όμως εξίσου χαρούμενες ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά που κυοφορούν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιαστρια που έχει ήδη έναν γιο, από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδί της. Η αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης 22/2 σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον επιχειρηματία. Εκεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον μήνα κύησης που διανύει αλλά και το φύλο του μωρού.

Ευαγγελία Αραβανή

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ευαγγελία Αραβανή. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας,  διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά. το παιδί που περιμένει με τον επί 3,5 χρόνια σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη, είναι αγόρι.

Βίκυ Κάβουρα

Το πρώτο της παιδί πρόκειται να αποκτήσει σε λίγους μήνες και η Βίκυ Κάβουρα. Έπειτα από 1,5 χρόνο σχέσης με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, η Βίκυ Κάβουρα περιμένει τον καρπό του έρωτά της. Η ηθοποιός βρίσκεται στον έκτο μήνα κύησης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περιμένει κορίτσι.

Έλενα Τσαγκρινού

Έγκυος είναι και η Έλενα Τσαγκρινού! Η γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Dj Stephan. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το απόγευμα του Σαββάτου 24/2. Μάλιστα, στην ανάρτησή της η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυπτε πως λίγους μήνες πριν είχε βιώσει μια αποβολή, γεγονός που της στοίχισε αρκετά. 

Ελισάβετ Σπανού

Και η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού όμως περιμένει το δικό της μωράκι. Η Ελισάβετ Σπανού ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, απολαμβάνοντας το ταξίδι προς τη μητρότητα χωρίς ωστόσο να δίνει καμία πληροφορία για το φύλο του αλλά και την περεταίρω προσωπική της ζωή.

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Ακόμη μια ηθοποιός που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, είναι η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ηθοποιός που εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ράικο, δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, ενώ πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» καθώς πλέον βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Βασιλική Τρουφάκου

Tην έκπληξη έκανε και η Βασιλική Τρουφάκου. Η ηθοποιός που προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram με την οποία αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Από μέρα σε μέρα πρόκειται να φέρει η Αφροδίτη Σκαφίδα το πρώτο της παιδί. Η αθλήτρια που τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Πύρρο Δήμα, περιμένει κοριτσάκι, στο οποίο πρόκειται να δώσουν το όνομα της μητέρας του Ολυμπιονίκη, Ελευθερία. Μάλιστα, το ζευγάρι, στις αρχές Φεβρουαρίου έκανε την έκπληξη πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό του γάμο υπό άκρα μυστικότητα, σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Και η πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά, Ντάνη Γιαννακοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, κατάφερε να κρατήσει για αρκετό καιρό την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον μοιράζεται ανοιχτά τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανδρομάχη

Μπορεί η σχέση της Ανδρομάχης με τον Γιώργο Λιβάνη να μετρά λίγο καιρό, ωστόσο η σχέση τους έχει περάσει πλέον στο επόμενο στάδιο. Το ζευγάρι καλλιτεχνών, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Οι δυο τους ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στο θέμα αφού η Ανδρομάχη βρίσκεται στους πρώτους μήνες της κύησης.

 

 

 

Read More

And More