Bella Hadid: Ξεκαθαρίζει για το πρόβλημα υγείας της – «Όχι δεν ήμουν στην αποτοξίνωση»

Η Bella Hadid τους τελευταίους μήνες απέχει από τις πασαρέλες, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία θεραπείας από την νόσο Lyme που πάσχει τα τελευταία χρόνια.

Το διάσημο μοντέλο ξεπέρασε τα δύσκολα και πλέον έχει επιστρέψει στα social media, όπου μοιράζεται με τους εκατομμύρια θαυμαστές της φωτογραφίες από την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, η Bella Hadid θέλησε να ξεκαθαρίσει ύστερα από κάποια σχόλια που διάβασε ή άκουσε πως είναι όντως άρρωστη και δεν βρίσκεται στην αποτοξίνωση λόγω ναρκωτικών. 

«Εγώ και ο Miss Beans (το σκυλάκι της) κάνουμε τον περίπατό μας για την ψυχική μας υγεία, ανάμεσα στις θεραπείες. Ξέρω ότι φαίνομαι άρρωστη, δεν χρειάζεται να μου το λέτε διπλά. Και όχι δεν ήμουν στην αποτοξίνωση και όχι δεν κάνω ναρκωτικά. Οπότε αφήστε το αυτό τώρα. Σας αγαπώ» ξεκαθάρισε η Bella Hadid.

@babybella777

Me n miss beans taking our mental health walk in between treatments (i know i look sick u dont have to tell me twice ok!! And no i wasnt in rehab and no i dont do drugs so can we all drop it now that ive filled you in love you

♬ To Watch The World Spin Without You – Mon RovÎa

Read More

And More