Big Brother – Άννα Μαρία: Η πιο εκρηκτική παίκτρια του ριάλιτι “ξαναχτύπησε”! – Δες τις φορές που τα έκανε… άνω κάτω στο σπίτι (video)

Αν μία παίκτρια έχει συζητηθεί όσο λίγες τη φετινή χρονιά στα realities, αυτή είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother. Η ξανθιά δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη και -για κάποιους- έκδηλο υποκριτικό ταλέντο, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στην tv!

Τα breakdowns της Άννας Μαρίας έχουν γίνει trend στο twitter, έχουν αναπαραχθεί στα sites, ενώ αρκετά είναι και τα memes που έχουν βγει για εκείνη. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και απέκτησε αντιπάθειες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Με αφορμή τον καβγά στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, όπου εκείνη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς αντάλλαξαν ψήφους αποχώρησης, πάμε να θυμηθούμε τις πιο αξιομνημόνευτές στιγμές της πιο παίκτριας με την έντονη προσωπικότητα.

Ήταν η 3η ημέρα του εγκλεισμού στο σπίτι, όταν η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα. Η 36χρονη δικηγόρος βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησε στον “Μεγάλο Αδερφό” για την συμπαίκτριά της, Σοφία Δανέζη και το γεγονός ότι φαίνεται πως δεν τη συμπαθεί. Η Άννα Μαρία δάκρυσε, δείχνοντας στους τηλεθέατές την μεγάλη της απογοήτευση προς την τραγουδίστρια.

Λίγες ημέρες μετά, η Κρητικιά φαίνεται να εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να μπει στο δωμάτιο, να μαζέψει τα πράγματά της, με σκοπό να αποχωρήσει. Κάτι που τελικά δεν έγινε…

Αξιοσημείωτη είναι και η στιγμή, στα μέσα Οκτωβρίου, που η Άννα Μαρία αρνήθηκε να συμμετέχει στην αποστολή του Big Brother και μάλιστα… την είπε στον “Μεγάλο Αδερφό”! 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον έντονο καβγά της με τη Σοφία Δανέζη, όταν ο Δημήτρης Πυργίδης την έριξε στην πισίνα με αποτέλεσμα να καταστραφεί το μικρόφωνό της;

 

Στα τέλη Οκτωβρίου, όμως, ήρθε η κορυφαία στιγμή της Άννας Μαρίας μέσα στο Big Brother. Βρέθηκε εκτός ορίων, με αφορμή κάποια σχόλια των συμπαικτών της και ένιωσε αδικημένη και προδομένη από τη συμπεριφορά τους και ξέσπασε. Η Άννα Μαρία πήρε την τσάντα της και ουρλιάζοντας, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του Big Brother. “Άντε στον διά@@@ να πάτε ρε! Ολοι σας! Που κάθομαι και σας νταντεύω! Θα με τρελάνετε εμένα ρε; Έτσι μόνο θα το κάνετε το παιχνίδι; Τα καταφέρατε! Δεν θέλω να μιλήσει κανένας. Τέλος. Με πρήξατε! Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν σας αντέχω άλλο, ρε! Είστε όλοι άχρηστοι ρε! Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος; Άντε στον διά@@@”.

 

Read More

And More