Big Brother: Από το Deal του Χρήστου Φερεντίνου στο σπίτι του “μεγάλου αδερφού”

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother ξεκίνησε στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τους 14 παίκτες να κάνουν την είσοδό τους στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, όπου και βιώνουν τις πρώτες ώρες της συγκατοίκησής τους.

Και τη φετινή σεζόν, η παραγωγή επέλεξε πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει ένα πέρασμα από τα media, είτε μέσα από συνεργασίες τους στον χώρο της τηλεόρασης, όπως ο Στηβ Μιλάτος, είτε συμμετέχοντας σε τηλεπαιχνίδια αλλά και talent show.

Η Μαίρη Βαρσάμη στο παρελθόν είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο…

Το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου η Μαίρη Βαρσάμη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο σπίτι του “μεγάλου αδερφού”. Μάθε περισσότερα για εκείνη…

Είναι 36 ετών και μένει στο Κολωνάκι. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και από 22 ετών εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες. Το 2021, πήρε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, χώρισε από τη σχέση της και αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν «παθιασμένο άνθρωπο με καλή και ρομαντική ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει… αμετακίνητη στις θέσεις και απόψεις της. Έρχεται εύκολα σε αντιπαράθεση αν κάτι την ενοχλήσει ή προσβάλλει. Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Αλμπέρ Καμύ και στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά.

Read More

And More