Big Brother – Σοφία Δανέζη: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη δεύτερη φιναλίστ! Η πορεία στο παιχνίδι και η ζωή εκτός αυτού (pics,vid)

Το Big Brother της νέας εποχής είναι πια γεγονός και μεγάλη νικήτρια αυτού αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Μετά από τέσσερις μήνες εγκλεισμού μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, οι πόρτες άνοιξαν και οι πέντε φιναλίστ πήραν το δρόμο της επιστροφής στο δικό τους σπίτι. Η Σοφία Δανέζη είναι μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια των 16 εβδομάδων και – απ’ ότι φάνηκε – να αγαπηθούν από το κοινό, μιας και έφτασε μέχρι το τέλος. 

Η 31χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού ο εκρηκτικός χαρακτήρας της και η έντονη προσωπικότητά της αποτέλεσαν αφορμή για έντονους καυγάδες με τους συμπαίκτες της.

Η Σοφία Δανέζη, λοιπόν, ήρθε σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες του Big Brother, παρά το γεγονός ότι αρχικά έκανε παρέα μαζί τους. Άννα Μαρία, Ραΐσα, Ραμόνα, Χρήστος Βαρουξής, Γρηγόρης και Θέμης, ήταν κάποια από τα πρόσωπα που η ξανθιά τραγουδίστρια διαφώνησε και τσακώθηκε μέσα στο σπίτι.

Πέρα από τις διαμάχες με τους συμπαίκτες της, η Σοφία Δανέζη συζητήθηκε πολύ και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι δύο παίκτες πέρασαν από… 40 κύματα, καθώς τη μία ήταν καλά και μονοιασμένοι, ενώ την άλλη καυγάδιζαν και δεν μιλούσαν ο ένας στον άλλον, ωστόσο στο τέλος άφησαν τον έρωτά τους να μιλήσει αντί γι’ αυτούς. Η Σοφία και ο Δημήτρης ήρθαν πολύ κοντά και η αποχώρηση εκείνου πριν από δύο εβδομάδες την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Αναμφίβολα, μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της μέσα στο παιχνίδι ήταν όταν μίλησε στο “Μεγάλο Αδελφό” για το θάνατο του πατέρα της, ο οποίος πέθανε στα χέρια της χτυπημένος από τον καρκίνο.  Η Σοφία Δανέζη είχε αναφερθεί στο γεγονός που τη σημάδεψε και τα πολύ δύσκολα χρόνια που έζησε με την περιπέτεια της υγείας του. 

Ποια είναι όμως η Σοφία Δανέζη;

Η Σοφία Δανέζη μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, όμως η ίδια έχει καταφέρει να σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του τραγουδιού και να συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Παντζής, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Τσαλίκης. Στόχος της μετά το τέλος του Big Brother, όπως είχε δηλώσει στο εισαγωγικό βίντεο, είναι να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο που αγαπάει τόσο πολύ.

Μπορεί εμείς να έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε άβαφη και με casual look μέσα στο σπίτι του Big Brother, όμως, όταν η Σοφία Δανέζη ανεβαίνει στην πίστα μεταμορφώνεται σε μια σέξι τραγουδίστρια. Όπως θα δεις στα βίντεο και τις φωτογραφίες από live εμφανίσεις της, που έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς φίλους της, η παίκτρια του γνωστού reality έχει τον τρόπο να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More