Britney Spears: Δυσάρεστα νέα για την τραγουδίστρια – Ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Πριν από ένα μήνα περίπου η Britney Spears ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της και ανυπομονούσε να υποδεχτεί το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Η 40χρονη ποπ σταρ είχε κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου 14/5 όμως, η Britney Spears ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως απέβαλλε μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», έγραψε η Britney Spears.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Read More

And More