Britney Spears: Το συγκινητικό μήνυμα του συντρόφου της για την απώλεια του μωρού τους

Πριν από λίγες ημέρες η Britney Spears ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός της απώλειας του μωρού που περίμεναν με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι.

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η διάσημη τραγουδίστρια έκανα γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει διακριτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τους.

«Με βαθύτατη λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαύμα μας, το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι συντριπτική στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως έπρεπε να περιμένουμε λίγο περισσότερο πριν το ανακοινώσουμε, ωστόσο ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητούμε να είστε διακριτικοί αυτή τη δύσκολη στιγμή μας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, λίγες ημέρες μετά, έστειλε και εκείνος το μήνυμά του, μέσω των social media μιλώντας για πρώτη φορά για την απώλεια του αγέννητου μωρού τους με την Britney Spears και ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξη.

«Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας Σύντομα θα επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

 

Read More

And More