Dancing with the stars: Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά και οι διαγωνιζόμενοι

Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής! Ο δημοφιλής stand up comedian, με 3 μονολόγους stand up comedy στο ενεργητικό του, χιλιάδες θεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκατομμύρια views στο internet, σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, παρουσιαστής talk show, τηλεπαιχνιδιών, δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Comedy Festival, θα έχει ενεργό ρόλο τόσο στο Green Room όσο και στο πλατό του «Dancing with the Stars» μαζί με την υπέροχη και εξαιρετικά έμπειρη, Βίκυ Καγιά! «Κρυφός άσσος στο μανίκι» του; Το γεγονός ότι στο παρελθόν, μέσα από μια σειρά παράξενων συγκυριών, είχε κάνει για 3 μήνες μπαλέτο!

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Θα σχολιάζουν, θα συμβουλεύουν, θα εντοπίζουν αστοχίες και θα επικροτούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Στέφανος Δημουλάς

Είναι απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού της Σκωτίας με πτυχίο Bachelor στο Modern Ballet. Έχει χορέψει ως Ρωμαίος με τα Μπαλέτα της Σκωτίας στα Commonwealth Games στη Σιγκαπούρη, με την Alicia Keys στα MTV EMA Awards, με τους Röyksopp στο «Something in my heart», με τη Jennifer Hudson στο «Remember Me» αλλά και με τον Placido Domingo στην «La Traviata» της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου. Υπήρξε ο κεντρικός άνδρας χορευτής στην περιοδεία της παραγωγής «Cunning Little Vixen» της Εθνικής Όπερας της Ουαλίας ενώ επελέγη ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα να χορέψει για την Kate Moss στη διαφήμιση της εταιρίας Charlotte Tilbury. Άλλες δουλειές του, περιλαμβάνουν συνεργασίες με το BBC1 και το National Geographic των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην Ελλάδα με τη δική του παραγωγή «TITAN PROMETHEUS» με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Μαρίνα Λαμπροπούλου

Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 5 ετών, αφού, σχεδόν καθημερινά, έβλεπε τη μητέρα, χορεύτρια κλασικού χορού, να χορεύει μέσα στο σπίτι. Είναι ιδιοκτήτρια σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού & Pilates Reformer studio. Είναι δασκάλα χορού, χορεύτρια, χορογράφος και Pilates instructor. Μέλος της Βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal academy of dancing) – ISTD (Imperial society teachers of dancing).Τα πρώτα βήματα στο χορό, της τα έδωσε η σπουδαία δασκάλα χορού και πρώην διευθύντρια της Λυρικής σκηνής, Άννα Πέτροβα. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπ.Πολιτισμού «ISADORA DUNKAN». Έχει χορέψει και έχει παίξει σε musical και οπερέτες, όπως τα «Grease» «Chicago», «Goodbye girl», «Ερωτόκριτος». Συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco. Το 2018 χόρεψε σύγχρονο χορό με ΑΜΕΑ και επιθυμία της είναι να φτιάξει τη δική της ομάδα χορού. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

Έλενα Λιζάρδου

Είναι η μοναδική Ελληνίδα εξετάστρια ερασιτεχνικών και επαγγελματικών πτυχίων χορού του IDTA. (IDTA international dance teachers Association. Διεθνής σύλλογος καθηγητών χορού). Είναι δασκάλα χορού τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ είχε τη δική της σχολή χορού. Έχει γράψει, σκηνοθετήσει και χορογραφήσει 10 θεατρικά έργα ενώ έχει επιμεληθεί και τα κοστούμια. Έχει διευθύνει και παρουσιάσει διαγωνισμούς χορού ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές κριτικές επιτροπές. Είναι ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένη σε όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του IDTA Greek Area. Η 18χρονη ενασχόληση με το Area έχει βοηθήσει στην προώθηση και την εξέλιξη του συγκεκριμένου είδους σε διαγωνισμούς και εξετάσεις.

Jason Roditis

Το πάθος, το ταλέντο και η αφοσίωσή του τον οδήγησαν στην κορυφή παγκόσμιων διαγωνισμών χορού. Είναι πρωταθλητής ballroom και latin ενώ τα τελευταία χρόνια είναι κριτής σε διεθνείς διοργανώσεις και Λέκτορας στην Κίνα, την Αυστραλία, το Λονδίνο και την Αμερική. Έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του Galaxy Of Stars & Galaxy of Fame στο Χονγκ Κονγκ. Είναι διδάσκων σύμβουλος χορού στο Παγκοσμίου φήμης Beijing Dance Academy της Κίνας και Επίτιμος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Beijing Ballroom Dance Troupe. Έχει δουλέψει με τον καταξιωμένο χορογράφο του West End, Sir Anthony Van Last,. Με την παρτενέρ του στο χορό Tonia Kosovich, εμφανίστηκαν στο διεθνές σόου «Burn the Floor». Η περιοδεία με παραστάσεις σε 77 στάδια, παγκοσμίως, παραμένει η πιο «πλούσια» θεατρική εμπειρία της καριέρας του.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο! Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος, θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Read More

And More