Don Leone: Στη φυλακή ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοί του για τις ανατινάξεις των ΑΤΜ

 Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο τράπερ Don Leone και οι συγκατοιγορούμενοι του για τα «χτυπήματα» στα ΑΤΜ.

Τα φερόμενα μέλη της σπείρας των ΑΤΜ φέρονται να είχαν συνολική λεία άνω των 710.000, ενώ, πριν τη σύλληψη τους είχαν προβεί σε ακόμη μία διάρρηξη Α.Τ.Μ. στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, αφαιρώντας το ποσό των 198.515 ευρώ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, στους κατηγορούμενους αποδίδονται συνολικά οκτώ περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών καθώς σήμερα προστέθηκαν στο κατηγορητήριο δύο ακόμα ληστείες ΑΤΜ σε Εύβοια και Κορινθία.

Τι είπε στην απολογία του ο τράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, ο Don Leone είπε στην Ανακρίτρια πως «ντρέπομαι που εμφανίζομαι ξανά ενώπιόν σας, έχοντας κάνει το ίδιο λάθος. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ για τις πράξεις μου και ζητώ μία δεύτερη ευκαιρία κυρίως για τα παιδιά μου». Όπως αναφέρουν οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο τράπερ επικαλέστηκε κι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα από τα παιδιά του.

Επίσης, ο Don Leone υποστήριξε η συμμετοχή του στα «χτυπήματα» σε ATM περιορίζεται μόνο στις εκρήξεις και «ποτέ δεν θα διακινδύνευε την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα κάποιου ανθρώπου». 

Read More

And More