Ed Westwick: Ο “Chuck Bass” του Gossip Girl στις Κυκλάδες με την καλλονή σύντροφό του (pics)

Το 2007 η αμερικανική τηλεόραση μας χάρισε τον πιο γοητευτικό και σέξι χαρακτήρα σε σειρά… Ο λόγος για τον “Chuck Bass” που έκανε τη ζωή δύσκολη στην “Blair Waldorf” στο Gossip Girl, παρ’ όλα αυτά δεν υπήρχε γυναίκα που να μην τον αγάπησε. Ο Ed Westwick, αν και Βρετανός υποδύθηκε εξαιρετικά τον Αμερικανό “κακό αγόρι” της δημοφιλούς σειράς και απέκτησε χιλιάδες θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, εδώ και αρκετές ημέρες ο κούκλος ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας!

Ο Ed Westwick απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας, έχοντας επισκεφτεί μέχρι στιγμής την Σαντορίνη και την Ιό. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός είναι εδώ με την καλλονή σύντροφό του, Tamara Francesconi, η οποία δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις ρομαντικές τους διακοπές.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2019 και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα social media, είναι full in love! Ο Ed και η Tamara έχουν τρελαθεί με τις ομορφιές της χώρας μας και ειδικότερα με την μαγεία της Σαντορίνης και τον ελληνικό ήλιο.

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More