Site icon TLIFE

Emily Ratajkowski: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι έγκυος και αυτό αποτελεί ευχάριστη έκπληξη!

Πριν από λίγη ώρα, με δύο post στα social media , το διάσημο μοντέλο γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Η 29χρονη Ρατακόφσκι, μάλιστα, δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο εξώφυλλο της Vogue, με την είδηση να ταξιδεύει με… ταχύτητα φωτός σε όλο τον πλανήτη.

Tlife: Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι έγκυος και το δείχνει στο εξώφυλλο της Vogue

Όπως δηλώνει στο κορυφαίο περιοδικό η καλλονή, δεν θέλει να μάθει με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard το φύλο του μωρού κι εξηγεί το γιατί.

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε» εξομολογείται στη συνέντευξή της.

Η Ratajkowski δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει στιγμές από την εγκυμοσύνη της, τις οποίες τράβηξε η ίδια, καθώς και το υπερηχογράφημα.

 

© 2024 tlife.gr