Eurovision 2021: Αυτές τις χώρες θα αντιμετωπίσουν σήμερα το βράδυ Στεφανία Λυμπερακάκη και Έλενα Τσαγκρινού

H ώρα της κρίσης έφτασε αφού σήμερα το βράδυ είναι ο τελικός του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Eυρώπης. Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision διεξάγεται φέτος στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα το Ρότερνταμ.

Στον τελικό πρόκειται να δούμε 26 χώρες να ανεβαίνουν στη σκηνή του Ahoy Arena για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Οι 20 από αυτές διαγωνίστηκαν στους 2 ημιτελικούς ενώ οι άλλες έξι βρέθηκαν απευθείας στον τελικό. Ανάμεσα στις χώρες που θα δούμε να διαγωνίζονται είναι και η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance αλλά και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo.

Η Έλενα Τσαγκρινού διαγωνίστηκε στον πρώτο Ημιτελικό παρουσιάζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα κλέβοντας τις εντυπώσεις ενώ η Στεφανία στον δεύτερο όπου παρά το άγχος και τα τεχνικά λάθη που αντιμετώπισε, κατάφερε να βρεθεί στον τελικό κερδίζοντας ένα δυνατό χειροκρότημα.

Οι χώρες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι οι: Nορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία που πέρασαν από τον Α’ Ημιτελικό και οι : Aλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φιλανδία.

Ενώ οι χώρες που βρέθηκαν απευθείας στον τελικό είναι οι: Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία

Read More

And More