Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Β’ Ημιτελικό

O δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2021 ξεκίνησε πριν λίγη ώρα με την Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εμφανίστηκε τέταρτη στη σειρά εκπροσωπώντας την χώρα μας στον διαγωνισμό.

Η 18χρονη Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ και παρά το άγχος της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα εφέ που είχε ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή ήταν άκρως εντυπωσιακά και παρά τις μικρές τεχνικές αστοχίες που υπήρξαν δεν κατάφεραν να ρίξουν την απόδοση της Στεφανίας και των χορευτών της.

Στις 22:00 ακριβώς (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision, όπου 17χώρες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που μετά την δεύτερη πρόβα της είχε ανέβει πολύ στα στοιχήματα, πλέον μετά τη σημερινή της εμφάνιση θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει την πρόκριση.

 

Φωτογραφίες: Reuters

 

Read More

And More