Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: Οι πρώτες δηλώσεις της, μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη με το Last Dance στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision. Παρά τα τεχνικά λάθη και το άγχος, η 18χρονη τραγουδίστρια έλαμψε πάνω στη σκηνή του Ahoy Arena και έτσι προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε τους Έλληνες δημοσιογράφους για την εμφάνισή της. “Το πρώτο πράγμα που είπα όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό είναι… Θεέ μου!”. Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της: “Συγγνώμη, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη”.

Παράλληλα, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των χωρών που προκρίνονται φοβήθηκε ότι μπορεί να μην περάσει στον τελικό: “Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην περάσουμε στον τελικό όσο αργούσε να ακουστεί η Ελλάδα και είπα οκ, αυτό ήταν, πάμε σπίτι”.

Όσον αφορά στις αλλαγές που θα δούμε το Σάββατο, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε ότι θέλει να αλλάξει το βλέμμα της, ώστε να φαίνεται πιο χαρούμενη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More