Eurovision 2021: Το twitter έχει κέφια και τρολάρει μέχρι τελικής πτώσεως τις καλύτερες εμφανίσεις του τελικού

Ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ. 26 χώρες, 20 που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς, οι big five και η νικήτρια χώρα του 2019, δίνουν τη δική τους μουσική μάχη στην πιο μεγάλη γιορτή της Ευρώπης.

Τα φαβορί πολλά, ωστόσο το μεσαίο βάθρο ανήκει μόνο σε μία χώρα. Από την αρχή της εβδομάδας έως σήμερα πολλές είναι οι χώρες, που έχουν βρεθεί στην κορυφή των προγνωστικών στα γραφεία στοιχημάτων. Άραγε απόψε θα γίνει η μεγάλη ανατροπή ή οι προβλέψεις των eurofans θα γίνουν πραγματικότητα;

 

Διάβασε ακόμα: Eurovision 2021 – Τελικός: Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής

 

Η Eurovision είναι το highlight της εβδομάδας, συνεπώς δεν θα γινόταν να μην σχολιαστεί από το twitter. Οι χρήστες του δημοφιλούς Μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον τον μουσικό Διαγωνισμό και φυσικά κάνουν τα δικά τους πικάντικα σχόλια.

Μη χάνοντας το χιούμορ τους και την καυστική τους διάθεση, οι χρήστες του twitter τρόλαραν με τον καλύτερο τρόπο κάποιες από τις εμφανίσεις της βραδιάς, με το ένα επικό σχόλιο να διαδέχεται το άλλο. Μπορεί το πάρτι της Ευρώπης να είναι μεγάλο, ωστόσο το πάρτι του twitter είναι μεγαλύτερο και πολλά υποσχόμενο.

Δες τα καλύτερα tweets:

 

 

Πηγή φωτογραφιών κολάζ: EBU / THOMAS HANSES

Read More

And More