Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Η αποκάλυψη για τη συγγνώμη του δημοσιογράφου μετά τη “ρατσιστική” ερώτηση

Η Αμάντα Γεωργιάδη το βράδυ της Τρίτης 10/5 ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαγική φωνή της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, όπου και προκρίθηκε με το Die Together και πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα, ενώ αναφέρθηκε στη “ρατσιστική” ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο.

«Είναι πολύ ωραία που είναι εδώ ο σύντροφός μου, γιατί είμαι μόνη μου και είναι ωραίο όταν τελειώνω την εμφάνισή μου, να έχω κάποιον γύρω μου. Ο σύντροφος μου είναι γιατρός» είπε αρχικά η Αμάντα Γεωργιάδη. 

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ όμορφο όταν ανέβηκα στη σκηνή και με χειροκρότησαν, ήμουν πολύ χαρούμενη. Δεν είχα πολύ άγχος αλλά είναι λίγο δύσκολο να έχει τα μάτια ανοιχτά για αρκετή ώρα. Εγώ δεν είχα τεχνικά προβλήματα, αλλά άκουσα ότι αρκετοί είχαν». 

Σχετικά με τη “ρατσιστική” ερώτηση που της έκανε ένας Πολωνός δημοσιογράφος για το γεγονός πως δεν είναι 100% Ελληνίδα, η Αμάντα Γεωργιάδη σχολίασε: «Δεν με πείραξε γιατί δεν πιστεύω ότι με ρώτησε με κακή πρόθεση, δηλαδή το έκανε καλοπροαίρετα και λίγες ημέρες μετά με ξανασυνάντησε και μου ζήτησε συγγνώμη».

Όσον αφορά στο φόρεμα που έραψε η Σήλια Κριθαριώτη για την εμφάνισή της στη Eurovision, η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν ήθελα κάτι πιο sexy. Το φόρεμα μου αρέσει πολύ, είναι άνετο, είναι ντυμένο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι είναι stylish».

Read More

And More