Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η Κύπρος στον Β’ Ημιτελικό

Ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision μόλις ξεκίνησε και η ΕΡΤ όπως κάθε χρόνο μας μεταφέρει τον παλμό της μουσικής διοργάνωσης, που μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Η Ανδρομάχη, λίγο μετά τις 22:30 ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι «Ela»,  ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές, σε αγγλικό και ελληνικό στίχο. 

Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής ανατέθηκε στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Ανδρομάχης.

Το σκηνικό με το κοχύλι- το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Eurovision 2022- αλλάζει χρώματα κατά τη διάρκεια του της εμφάνισης πότε σε μοβ χρωματισμούς και πότε σε πορτοκαλί. Λίγο πριν το πρώτο ρεφρέν, στη σκηνή εμφανίζονται δύο χορεύτριες με αέρινα φορέματα, όπου επιδίδονται σε κοφτές χορευτικές κινήσεις.

Η ερμηνεία της Ανδρομάχης ακούστηκε καλύτερα από τις πρόβες και κατάφερε με τη φωνή της να γεμίσει το στάδιο του Pala Olimpico, με τον κόσμο να την αποθεώνει!

Η Ανδρομάχη εισέπραξε το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και ανυπομονεί για να δει αν θα καταφέρει να περάσει στον τελικό της Eurovision 2022.

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών, καθώς και του Τελικού, είναι και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Φωτογραφίες: EBU/SARAH LOUISE BENNETT

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More