Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Το Voice, η συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και ο έρωτας

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ela». Η νεαρή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή, κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε ερμηνεία της και αυτό έχει σκοπό να κάνει και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Φέτος είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου διεξάγεται η Eurovision από 10 έως και 14 Μαΐου 2022. Να σημειωθεί ότι η Κύπρος με την Ανδρομάχη θα εμφανιστεί απόψε στην 9η θέση στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022.

Όσα δεν γνώριζες για την όμορφη και ταλαντούχα Ανδρομάχη

 

Η Ανδρομάχη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίγκεν της Γερμανίας. Εκεί έζησε με την οικογένειά της για 10 χρόνια. Έπειτα ήρθαν στην Ελλάδα και έμειναν στα Λεχαινά της Ηλείας. Όταν ήταν 18 ετών η Ανδρομάχη ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, σε συνέντευξή της στο TLIFE, από τότε που θυμάται τον εαυτό της τραγουδούσε. Λόγω της μεγάλης της αγάπης για το τραγούδι, ήθελε να περάσει με τις Πανελλήνιες στην Αθήνα για να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Με το τραγούδι ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά σε ηλικία 17 ετών και στη συνέχεια επαγγελματικά από τα 18 της.

Αγαπά πολύ τα παραδοσιακά τραγούδια. Όταν ήταν 19 ετών αποφάσισε να συμμετάσχει στο «The Voice», το 2015, όπου διαγωνίστηκε με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. Έπειτα συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως με τον Νίκο Βέρτη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

 

«Για την τότε ηλικία μου ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πήρα πράγματα και άνοιξαν διάφορες πόρτες, όπως για παράδειγμα η συνεργασία μου με τον Νίκο Βέρτη. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δεν θα το ξαναέκανα. Παρακολουθώ βέβαια κάποια από τα talent shows σήμερα. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με τον χώρο, σου παρέχουν μια μεγάλη βοήθεια για να ανέβεις κάποια σκαλοπάτια και να γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους. Θέλει όμως προσοχή», δήλωσε η Ανδρομάχη, για τη συμμετοχή της στο “The Voice” και για τα talent shows.

Εκτός από το τραγούδι, μια άλλη αγάπη της Ανδρομάχης είναι τα τατουάζ. «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα τατουάζ. Απ’ ότι κατάλαβα με το πέρασμα του χρόνου, όσο έκανα δηλαδή τα τατουάζ, όλα βγάζουν μια αγνότητα και μια παιδικότητα. Μου αρέσει αυτό το ρομαντικό και το «παλιό» που δεν υπάρχει πια στις μέρες μας», είχε εξομολογηθεί η νεαρή τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Πριν δύο χρόνια περίπου, η Ανδρομάχη είχε αποκαλύψει και την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision. «Με το κατάλληλο τραγούδι γιατί όχι; Νιώθω έτοιμη για πολλά! Απλά κάνω υπομονή…», είχε εξομολογηθεί τότε στο TLIFE. Τώρα πλέον βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τη διαρροή φωτογραφιών της στο διαδίκτυο από προσωπικές της στιγμές

Πριν λίγους μήνες, η Ανδρομάχη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε προχωρήσει σε μια καθηλωτική εξομολόγηση για το πώς βίωσε η ίδια την διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών από ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο, μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δε μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Όταν συνέβη αυτό σε εμένα ήμουν 15 χρονών. Οι φωτογραφίες μου αυτές βρέθηκαν στο διαδίκτυο, βρέθηκαν παντού. Δε μπορώ να ψυχολογήσω έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τέτοιο. Εκείνος είναι δυο χρόνια μεγαλύτερός μου», εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

«Εγώ αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν οι φωτογραφίες μου στα κινητά. Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, χάνεις τη γη. Λες “δε θα το πω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου”, η αδερφή μου ήταν πάρα πολύ μικρή, δε μπορούσα να το της φορτώσω ένα τέτοιο βάρος και λέω θα το πω στη φίλη μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Έπιανε κόσμος γύρω γύρω, και τους έλεγε να μην κάνουν παρέα μαζί μου γιατί έχει κάνει αυτό. Μόνο μια φίλη μου, η Όλγα ήταν δίπλα μου παρόλο που διάφοροι είχαν πιάσει τους γονείς της και έλεγαν διάφορα. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα. Τώρα μου φαίνεται αστείο, τότε δεν ήταν. Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου αυτή», αποκάλυψε επίσης η τραγουδίστρια.

Ο σύντροφος της που βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει

Όλο αυτό το διάστημα, που η Ανδρομάχη προετοιμάζεται για τη Eurovision, στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και το αποδεικνύουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Μάλιστα πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κοινή τους βραδινή έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά της ονομάζεται Ανδρέας, είναι 25 ετών και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα.

Οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στην Eurovision 2022

Την Πρωτομαγιά, η Ανδρομάχη αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την Ιταλία όπου θα διεξαχθεί φέτος ο Μουσικός Διαγωνισμός της Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια, με χαμόγελο και διάθεση στα ύψη, θα τραγουδήσει το «Ela», κομμάτι το οποίο έχει κερδίσει ήδη πολύ θετικές κριτικές.

Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου, η Ανδρομάχη πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο. Η όμορφη τραγουδίστρια, μετά την πρόβα, έκανε κάποιες αποκαλύψεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τραγούδι που ερμηνεύει και για το σχόλιο της Άννας Βίσση σχετικά με την εμφάνισή της στη σκηνή της φετινής Eurovision.

«Εγώ έχω μανία με τα κοχύλια, έχω και τατουάζ ένα κοχύλι και μόλις άκουσα το τραγούδι κατευθείαν με φαντάστηκα να βγαίνω από ένα κοχύλι. Ουσιαστικά είναι μία κοπέλα, η οποία κάποιον ποθεί, του τραγουδάει για να έρθει στην αγκαλιά της και με τα κορίτσια προσπαθούμε να τον σαγηνεύσουν», είπε η Ανδρομάχη για την εμφάνισή της στη σκηνή ως αναδυόμενη Αφροδίτη.

«Έμαθα πως η Άννα Βίσση όταν με είδε στο video clip είπε ότι μοιάζω με τη θεά Αφροδίτη και πως θα ήταν καλή ιδέα να βγω ως ως αναδυόμενη Αφροδίτη στη σκηνή της. Χάρηκα πάρα πολύ και ιδιαίτερα γιατί η θεά Αφροδίτη γεννήθηκε στο νησί της Κύπρου και μου αρέσει που δένει όλο μαζί», αποκάλυψε επίσης η νεαρή τραγουδίστρια.

Παράλληλα η Ανδρομάχη μίλησε και για την συμμετοχή της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη: «Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής είναι υπέροχο και μου αρέσει πολύ και η Αμάντα σαν καλλιτέχνης, είναι πολύ ταλαντούχα. Προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ λίγο, είναι συμπαθέστατη και ανυπομονώ και καλύτερα».

Την Παρασκευή 6 Μαΐου, η Ανδρομάχη έκανε τη δεύτερη πρόβα της, αλλά αντιμετώπισε αρκετές τεχνικές δυσκολίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν προβλήματα με τον ήχο, με αποτέλεσμα η πρόβα να επαναληφθεί τρεις φορές. Η Ανδρομάχη ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να ακούσει τίποτα κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, η Ανδρομάχη έκανε δύο πρόβες τζενεράλε. Απόψε το βράδυ όμως, η Ανδρομάχη είναι έτοιμη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, όπου θα διαγωνιστεί προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ανυπομονούμε να δούμε την Ανδρομάχη να εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Ela» στη σκηνή της Eurovision και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Read More

And More