Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Το μήνυμα του συντρόφου της μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 πραγματοποιήθηκε και ο  Β’ Ημιτελικός, όπου συμμετείχαν 18 χώρες, μόνοι οι 10 όμως, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Ανάμεσα στις χώρες που αποκλείστηκαν ήταν και η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela». Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, παρόλα αυτά δεν κατάφερε κερδίσει τις εντυπώσεις 

Λίγο μετά το τέλος της βραδιάς, η Ανδρομάχη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποια λόγια που εξηγούσε ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που έζησε αυτή την εμπειρία ενώ ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν αυτό το διάστημα.

Την στήριξή του στην Ανδρομάχη θέλησε να εκφράσει και ο σύντροφός της, Ανδρέας,  ο οποίος καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή της Εurovision.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Προχωράμε όποιος βλέπει και ακούει καταλαβαίνει» δείχνοντας έτσι και δημόσια το θαυμασμό και την στήριξη στην αγαπημένη του, Ανδρομάχη.

 

Read More

And More