Eurovision 2022 – Φωκάς Ευαγγελινός: Αποκαλύπτει τις προβλέψεις του λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 όπου διεξάγεται στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι Die Together που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, θα εμφανιστεί στην 17η θέση.

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια. 

Ο Φωκάς Ευαγγελινός που έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του αλλά δίνοντας και τα δικά του προγνωστικά..

«Υπάρχει και άγχος και αγωνία, είναι διαγωνισμός, αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό αλλά και όλη αυτή την πορεία. Έκανα ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι με την Αμάντα και ειλικρινά το έχω χαρεί και ευχαριστώ των κόσμο που το αγκάλιασε τόσο πολύ και κατάλαβε αυτό που ήθελα να πω», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Θέμη Μάλλη που βρίσκεται στο Τορίνο. 

Και συνέχισε: «Αγάπησα το κομμάτι από την πρώτη στιγμή που το είδα. Ήθελα να καταλάβει ο κόσμος την απώλεια, την ανάμνηση και την φθορά σε μία σχέση, αλλά βλέποντας πάντα προς το φως». 

«Το τραγούδι της Σερβίας σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά εμένα με άγγιξε, μου άρεσε η ιδέα. Εγώ θα ήθελα η Ελλάδα αν είναι στην 10αδα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Ισπανία είναι αρτιότατη χορογραφικά και σκηνικά» σημείωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

Read More

And More