Eurovision 2022: Καπουτζίδης και Κοζάκου κάνουν πρόβλεψη για την Αμάντα Γεωργιάδη στον Α’ Ημιτελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας έχει ξεκινήσει.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί απόψε στη 15η θέση στον Α’ Ημιτελικό, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Το απόγευμα της Τρίτης 10/5 o Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Καζάκου, που για μία ακόμη χρονιά θα είναι τα πρόσωπα που θα βρεθούν πίσω από τα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision, μίλησαν στην εκπομπή Στούντιο 4 και έκαναν τις προβλέψεις τους τόσο για την Αμάντα Γεωργιάδη όσο και για τις υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν στον Α’ Ημιτελικό.

«Εγώ νομίζω ότι σίγουρα η Ουκρανία θα έχει πάει πάρα πολύ καλά, είναι το μεγάλο φαβορί έτσι και αλλιώς στον μουσικό διαγωνισμό και πιστεύω πως θα πάει καλά και στις επιτροπές και φυσικά στο κοινό. Πιστεύω επίσης ότι πολύ ψηλά στις επιτροπές θα πάμε και εμείς και θεωρώ ότι από αυτόν τον ημιτελικό θα πάει καλά και η Ολλανδία», σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ η Μαρία Καζάκου από τη δική της πλευρά συμφώνησε με όσα είπε ο συνεργάτης της.

Read More

And More