Eurovision 2023 – Andrew Lambrou: Οι πιο hot φωτογραφίες του 25χρονου εκπροσώπου της Κύπρου

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision 2023 και αναμφισβήτητα μια από τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο Andrew Lambrou, που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Ο κούκλος 25χρονος εκπρόσωπος της Κύπρου αναστάτωσε το γυναικείο κοινό με τη σκηνική του παρουσία αλλά και το ταλέντο του. 

Ο Andrew Lambrou ξεσήκωσε με το «Break a broken heart» και φυσικά κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο Andrew Lambrou γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1998 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα είναι 25 ετών
Έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή, καθώς οι γονείς του είναι Κύπριοι μετανάστες, ενώ η μία του γιαγιά κατάγεται από την όμορφη Λήμνο. Φοίτησε στο AMS Music School και έμαθε να παίζει πιάνο από μικρό παιδί.

Σε ηλικία έξι ετών, ο Andrew κέρδισε την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από το σχολείο του, τραγουδώντας το Do-Re-Mi από την “Μελωδία της Ευτυχίας”. To 2013 έκλεψε για πρώτη φορά την προσοχή των media επάνω του, όταν ανέβασε στο YouTube μια διασκευή του “My Immortal” των Evanescence.

Ο 25χρονος τραγουδιστής διατηρεί ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί και οι φωτογραφίες του στα social media αναμφισβήτητα αναστατώνουν τις γυναίκες θαυμάστριές του!

 

Καλή επιτυχία Κύπρο!

Read More

And More