Eurovision 2023 – Hannah Waddingham: Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που παρουσιάζει τον τελικό

Απόψε στις 22:00 ακριβώς ξεκινάει ο 67ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός της Eurovision, που λαμβάνει χώρα στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας. 

Μπορεί η Ελλάδα να αποκλείστηκε από τον αποψινό τελικό, ωστόσο έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τις υπόλοιπες 26 χώρες και τις ξεχωριστές εμφανίσεις τους.

Παρουσιάστριες είναι η Alesha Dixon, η διάσημη ηθοποιός Hannah Waddingham και η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina.

Ποια είναι η Hannah Waddingham

Μια γνώριμη φυσιογνωμία για τους λάτρεις της σειράς «Ted Lasso» είναι η παρουσιάστρια της Eurovision Hannah Waddingham! 

Η 48χρονη ηθοποιός κατάγεται από την Μεγάλη Βρετανία και είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Rebecca Welton στο Ted Lasso. Μάλιστα για τη συμμετοχή της στη σειρά έχει κερδίσει και βραβείο Emmy. Η Hannah Waddingham έχει παίξει σε πολλά μιούζικαλ όλα αυτά τα χρόνια. H μητέρα της ήταν τραγουδίστρια όπερας, όπως ομοίως και οι δύο παππούδες της από την πλευρά της μητέρας της.

Μάλιστα, την Hannah Waddingham την είχαμε δει και στο Game of Thrones στον ρόλο της Septa Unella, η οποία φώναζε το αείμνηστο «SHAME» στη Σέρσεϊ Λάνιστερ. 

Η κόρη της έχει ένα αυτοάνοσο νόσημα, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η ίδια κρατάει το βραβείο της στο δωμάτιο του παιδιού της για να της θυμίζει πως «Η μαμά είναι μακριά μόνο όταν υπάρχει ένας πραγματικός καλός λόγος».

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164