Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι μαθαίνει στην Κοντσίτα πώς να κουνάει το μαντήλι – Δες το βίντεο

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες στο Μάλμε της Σουηδίας και προσπαθεί με… επιτυχία να δώσει ελληνική πνοή από τα παρασκήνια της φετινής Eurovision. Στο νέο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, η Ελληνίδα εκπρόσωπος μαθαίνει καλαματιανό στην Κοντσίτα Βουρστ και χορεύουν μαζί χαμογελαστές.

Η Κοντσίτα Βούρστ, που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision πριν 10 χρόνια, βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας και προετοιμάζεται να κάνει τη δική της εμφάνιση. Στα παρασκήνια ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν στήσει ένα μεγάλο γλέντι έχοντας για πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σάττι, που δεν χάνει ευκαιρία να μαθαίνει στους Ευρωπαίους τι πάει να πει Ελλάδα.

Οι δύο τραγουδίστριες κρατώντας μαντήλια στα χέρια χόρεψαν καλαματιανό, με τη μαρίνα Σάττι να «σέρνει τον χορό» και την Κοντσίτα Βουρστ να προσπαθεί, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία.

@eurovisionfn Conchita and Marina @conchitawurst @SATTI 🥰 #eurovision2024 #eurovisionfun #eurovisionfn #eurovisiongreece #eurovisionaustria #conchitawurst #marinasatti #greece #austria #foryoupage #fypシ゚viral #ελληνικοτικτοκ #φοργιουπειτζ ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn

 

Read More

And More