Final Four: Ποιες είναι οι γυναίκες «στηρίγματα» πίσω από τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου στο Βερολίνο επανάφερε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2011.

Ο Κώστας Σλούκας, μετά τη νίκη των «πράσινων» επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με σκορ 80-95 κατέκτησε το 4ο τρόπαιο της καριέρας του, μετά τους τίτλους με τον Ολυμπιακό το 2012 και 2013 και τον θρίαμβο του 2017 με τη Φενερμπαχτσέ! Ο διεθνής γκαρντ, μάλιστα, έγραψε και ιστορία με τη σπουδαία επιτυχία του.

Η επιτυχία όμως, δεν οφείλεται μόνο σε εκείνον, αλλά σε όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Οι πιο θερμοί ακόλουθοι και υποστηρικτές των πρωταγωνιστών της πράσινης ομάδας είναι φυσικά οι γυναίκες της ζωής τους!

Το TLIFE συγκέντρωσε τα πάντα για τις συντρόφους που έχουν επιλέξει να έχουν στο πλευρό τους οι άνδρες του μπάσκετ και θα τα δεις παρακάτω.

  • Κώστας Σλούκας

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Κώστας Σλούκας, καθώς εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την οικογενειακή ευτυχία, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού και την κόρη του, Βαλέρια.

Σε λίγους μήνες μάλιστα, η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα είναι αγόρι και όλοι μαζί ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή.

  • Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, διαγράφοντας μία ιδιαίτερα ανοδική πορεία στο μπάσκετ. 

Πέρα όμως από την επαγγελματική του επιτυχία, ο ίδιος φαίνεται πως “διαπρέπει” και σε έναν ακόμη τομέα, στην προσωπική του ζωή. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο μπασκετμπολίστας ζει τον έρωτά του με την 25χρονη, Ντέμη Φιλιππάκου.

Παρά την απόσταση που τους χωρίζει, φροντίζουν να αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους, ενώ ακόμη και όταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο ζούσε στο Los Angeles, η σύντροφός του τον επισκεπτόταν συχνά.

  • Λούκα Βιλντόσα

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι Αργεντινός επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και σούτινγκ γκαρντ για τον Παναθηναϊκό.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λούκα Βιλντόσα ακολούθησε στο Βερολίνο για το Final-4 της Euroleague, η Μίλιτσα Τάσιτς.

Η Σέρβα βολεϊμπολίστρια που έχει κλείσει ένα χρόνο σχέσης με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε τη νίκη μαζί με τον σύντροφό της και δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  • Τζέριαν Γκραντ

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ για τον Παναθηναϊκό. 

Ο Τζέριαν Γκραντ με την σύζυγό του, Emily Phillips έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Hunter Jrue και τον Harper Jrex Grant και μια κόρη, τον Haidyn Jream Grant.

Η σύζυγός του μαζί με τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν στο Βερολίνο, για να απολαύσουν από κοντά τον Τζέριαν Γκραντ, σε μια μοναδική βραδιά.

Η Emily Phillips, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον Τζέριαν Γκραντ να ποζάρει με τα τρία παιδιά του στο γήπεδο.

  • Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Μέλβιν Ναν είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό.

Η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Κίγια, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, ταξίδεψε και αυτή στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four.

Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, με την Μπλεν Κίγια να δημοσιεύει τη φωτογραφία στα social media.

  • Μάριους Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι Λιθουανός επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής και αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο Λιθουανός πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ να αποτελούσε το σημείο ενδιαφέροντος κατά την άφιξη του, ωστόσο το ίδιο συνέβη και με την σύζυγο του, Σαλομέγια Καρβίτε, με την οποία γνωρίζονται από πολύ νεαρή ηλικία και είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

H Σαλομέγια Καρβίτε είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Μάριους Γκριγκόνις και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε με φιλιά και αγκαλιές, με την ξανθιά καλλονή να δημοσιεύει το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της στο παρκέ. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164