GNTM 3: Το Twitter αποθεώνει τον Ηρακλή – “Είναι ο νικητής. Λήξτε το” (pics)

Ο τρίτος κύκλος του GNTM, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, είναι εδώ. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επέστρεψε στο Star και αλλάζει τα δεδομένα! Η πρεμιέρα έγινε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και γνωρίσαμε τα πρώτα αγόρια και κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση, εκείνη των bootcamps. Ωστόσο, ένας ήταν αυτός που κέρδισε τις μεγαλύτερες εντυπώσεις τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φαίνεται πως διαθέτει το κάτι παραπάνω. Ο μόλις 20 ετών μιγάς, με καταγωγή από την Ρωσία αλλά και την Νέα Γουινέα, με το που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, θεωρήθηκε σίγουρο ότι θα περάσει στην επόμενη φάση. Το πανέμορφο μοντέλο, με τα γαλάζια μάτια, πήρε τέσσερα “ναι”, κάνοντας πόζες και εντυπωσιάζοντας τους κριτές.

Ο Ηρακλής ασχολείται με το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ σπουδάζει και σχέδιο μόδας. Μόλις τον είδαν οι κριτές του είπαν κατευθείαν να βάλει το μαγιό του, ώστε να δουν το σώμα του. “Μου κάνεις 100% γλύκας” σχολίασε η Βίκυ Καγιά. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ πριν από την εμφάνισή του στο GNTM είχε 12.000 followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τις 70.000!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον 20χρονο Ηρακλή. Στα social media επικράτησε πανικός με το που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, με τους περισσότερους να τον θεωρούν ήδη τον μεγάλο νικητή του Greece’s Next Top Model. 

Read More

And More