GNTM 4 – Ραφαέλα Ροδινού: Τι πρέπει να ξέρεις για την Κρητικιά χορεύτρια που έγινε μία… άλλη στο make over

Η Ραφαέλα Ροδινού είναι μία από τις φετινές διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model, η οποία έχει καταφέρει ήδη να κεντρίσει το ενδιαφέρον και των τηλεθεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής.

Η 24χρονη Ραφαέλα έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας.


Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το βράδυ της Τρίτης 5/10 τα top models του reality μόδας αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα για τις φετινές αλλαγές. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές μάλιστα, ήταν αυτή της Ραφαέλας Ροδινού, η οποία μετατράπηκε σε μία… Ελληνίδα Rihanna.

Ωστόσο, η πρώτη επαφή της Ραφαέλας Ροδινού με την τηλεόραση, δεν ήρθε με το GNTM, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, Love it, η μελαχρινή καλλονή είχε πάρει μέρος στο Style me Up που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, έναν χρόνο πριν.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ραφαέλα Ροδινού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

   

Μαζί με τον πατέρα της

Read More

And More