GNTM 4 – τελικός: Νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Όσα δεν γνώριζες για το 19χρονο μοντέλο

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 – Τίτλοι τέλους για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων στο Star.

Φινάλε για το GNTM 4 με τους τέσσερις κριτές να συναντούν τους φιναλίστ στο πλατό για το Live προκειμένου να ανακοινώσουν το όνομα του νικητή.

Όλγα Ντάλα, Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης και Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν οι τρεις καλύτεροι διαγωνιζόμενοι για τον GNTM 4. Τον τελικό λόγο ωστόσο είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με την ψήφο του καθόρισε το αποτέλεσμα.  

Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Όσα δεν γνώριζες για τη νικήτρια του GNTM 4

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου  κατάφερε  να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι μάλιστα, της έδωσαν τον ρόλο της «κακιάς» του φετινού κύκλου, με την ίδια να γίνεται παράλληλα πρωταγωνίστρια στο twitter.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η 19χρονη καλλονή γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ωστόσο, όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή εκεί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυβέλη Χατζηευστρατίου (@kyvelix)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυβέλη Χατζηευστρατίου (@kyvelix)

Ο χώρος του modeling την κέρδισε στα 16 της, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Στο GNTM 4 δήλωσε συμμετοχή με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυβέλη Χατζηευστρατίου (@kyvelix)

Στην πρώτη της φωτογράφιση στο ριάλιτι μοντέλων, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου φωτογραφήθηκε με τον Ηλία Αικατερινάρη, με τον οποίο είχαν πολύ καλή χημεία και κατάφεραν να περάσουν στο 19 καλύτερους.

Κυβέλης Χατζηευστρατίου – Αυτός είναι ο σύντροφός της


Το όνομά του είναι Μάριος Κρητικός, ενώ πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάζοντας τη συμμετοχή της της Κυβέλης στο GNTM 4.

«Η Κυβέλη είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας οπότε ναι βρήκε τη δύναμη να το ξεπεράσει. Έχουν υπάρξει διάφορα γεγονότα σε διάφορες στιγμές στο δρόμο, στη δουλειά που έχει υποστεί παρενόχληση. Πλέον δεν ζηλεύω. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου και καταλαβαίνω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν το βρίσκω τόσο εύκολο να γεννηθούν συναισθήματα μέσα στο GNTM, δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Κυβέλη», είχε δηλώσει ο σύντροφός της..

Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Η πρώτη της οντισιόν στο GNTM 4

Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Οι πιο αξέχαστες στιγμές της στο GNTM

Η Κυβέλη είχε μιλήσει μπροστά στις κάμερες και τους κριτές για την παρενόχληση που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία:

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας η αγωνία χτύπησε κόκκινο για την Κυβέλη η οποία έφτασε στο Top 2 μαζί με την Όλγα. Εκτός δυάδας ο Κωνσταντίνος ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή εντυπωσίασε τους κριτές, τόσο με την πασαρέλα, όσο και με τις πόζες του.

Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου με το GNTM  να δίνει ραντεβού για την επόμενη σεζόν!

Read More

And More